X

Σοκ: Υπόθεση παιδεραστίας πίσω από την αυτοκτονία Λεβαντόβσκι;

Το μούδιασμα… από το θάνατο του 44χρονου τεχνικού, ακολούθησε το σοκ από τα πρωτοσέλιδα των γερμανικών εφημερίδων, που τον σχετίζουν με υπόθεση παιδεραστίας.

Ant1news

Η είδηση της αυτοκτονίας του Σάσα Λεβαντόβσκι, έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία», στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Γερμανίας και αποδόθηκε σε ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο προπονητής και τα οποία τον είχαν ωθήσει και στην παραίτηση από την Ουνιόν Βερολίνου τον Μάρτιο.

Η εφημερίδα "Westdeutsche Allgemeine Zeitung", όμως, μία ημέρα μετά από την αυτοκτονία του Γερμανού τεχνικού, αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της πως λίγες ημέρες νωρίτερα είχε συλληφθεί στο πλευρό ενός 12χρονου παιδιού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λεβαντόβσκι συνελήφθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Ντόρτμουντ, διότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Μαζί του υπήρχε ένα 12χρονο αγόρι ρουμανικής καταγωγής.

 

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται πως προφανώς ανέκυψε η υποψία της σεξουαλικής παρενόχλησης στις αρχές, αλλά τα στοιχεία δεν πρέπει να ήταν πολύ καθαρά, επειδή σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιών κάτω των 14 ετών, ο εισαγγελέας δεν εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.

Ο Λεβαντόβσκι διανυκτέρευσε στο κρατητήριο, ωστόσο απελευθερώθηκε το επόμενο πρωί.

Η αστυνομία κράτησε τα ρούχα του Λεβαντόβσκι και του παιδιού, μαζί με γενετικό υλικό για περαιτέρω ανάλυση.