X

Έρευνα για την επίθεση σκύλων σε 50χρονο στην Κομοτηνή

Πρόκειται για έναν άτυχο τεχνικό που δέχθηκε επίθεση από καυκάσιους σκύλους σε σπίτι που επισκέφθηκε για να φτιάξει την κεραία της τηλεόρασης!

Ant1news

Επίθεση από δύο μεγαλόσωμα καυκάσια σκυλιά δέχθηκε ένας 50χρονος άνδρας στην Κομοτηνή.

Ο άτυχος 50χρονος επισκέφθηκε το σπίτι μίας οικογένειας, προκειμένου να επισκευάσει την κεραία της τηλεόρασης. Ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση των δύο σκύλων, οι οποίοι του έκοψαν την αρτηρία του ενός χεριού.

Ο άνδρας αδυνατούσε να απελευθερωθεί από τα κοφτερά δόντια των καυκάσιων, βάρους 80 κιλών το καθένα. Τότε, άγνωστο πώς, βρέθηκε στο σημείο ένας εκπαιδευτής σκύλων της ΕΜΑΚ, ο οποίος κατάφερε να ηρεμήσει τα ζώα και να απομακρύνει τον άτυχο άνδρα.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με πολλά και βαθιά τραύματα στα χέρια και τα πόδια και χειρουργήθηκε άμεσα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε επιπλοκή και χρειάστηκε να χειρουργηθεί εκ νέου.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, ενώ η Αστυνομία της περιοχής διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό και τις ευθύνες των ιδιοκτητών των σκύλων.