X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Οι ανατροπές που έρχονται στα εργασιακά, ο κίνδυνος για «πάγωμα» του ΕΣΠΑ και η επίσκεψη Γιούνκερ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι αλλαγές στα εργασιακά, το μπλόκο στο ΕΣΠΑ λόγω καρτέλ κατασκευαστικών, καθώς και η επίσκεψη του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ: Συλλογικές συμβάσεις για δίκαιη ανάπτυξη----Βάση της συζήτησης η απλή αναλογική – ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ----Στα χέρια των τραπεζών Μαρινόπουλος και 13.000 εργαζόμενοι----Στις φλόγες η Κύπρος----Θρίλερ με το Brexit.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Απρόθυμοι δανειολήπτες για ρυθμίσεις – Μόνο το 15% έχει ανταποκριθεί στις προσκλήσεις-προτάσεις τραπεζών----Σε πύρινο κλοιό η Κύπρος----Απροστάτευτες οι συγκοινωνίες----Κρίσιμη καμπή για Μαρινόπουλο----Κλειστά χαρτιά για εκλογικό νόμο----«Παγώνει» το ΕΣΠΑ μέχρι νεωτέρας----Γιούνκερ: Να κάνετε το δικό σας πρόγραμμα – Ομιλία στον ΣΕΒ, επαφές με Τσίπρα----Οριακή μάχη στη Βρετανία.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Καθρέφτης ενός συστήματος που γεννά φτώχεια και πόλεμο – Ανακοίνωση του ΚΚΕ με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων----«ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ» - Εντατικές διαβουλεύσεις με προκαθορισμένης αντιλαϊκή κατάληξη----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ- Ζ.Κ. ΓΙΟΥΝΚΕΡ – Έστειλαν σήμερα κλιμάκωσης της αντιλαϊκής επίθεσης και των μέτρων στήριξης του κεφαλαίου----42ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-«ΟΔΗΓΗΤΗ» - Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις από τα ΑΕΙ και ΤΕΙ----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Μη «φτιάχνεσαι» στα μέτρα τους! Πάλεψε για να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΡΟΜΟΣ για συνταξιούχους του Δημοσίου – «Κλείδωσαν» οι περικοπές! Στις 26 Ιουνίου η «κρυάδα» για 200.000 απομάχους – 44% η μείωση στο μέρισμα που λαμβάνουν----Μητσοτάκης προς τους βιομηχάνους – Φέρτε μέσα τα λεφτά, εκπνευστείτε από τους μεγάλους ευεργέτες----3.737 προσλήψεις σε 17 δήμους----Πρωτοφανές! Σε πλειστηριασμό το “Noor One” της ηρωίνης----Η σύζυγος του Σκανδαλίδη ενδιαφερόταν για διαιτητή----ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ----85χρονος πατέρας  στο Βραχάτι σκότωσε τον 49χρονο γιο του και αυτοκτόνησε.

ΕΘΝΟΣ: ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στην επιτροπή επιδοτήσεων – ΤΑ… ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ»----ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ – ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ STREET WORKERS ΤΟΥ ΟΑΚΑΝΑ----ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ BREXIT – Τι ψηφίζουν οι Βρετανοί της Ελλάδας και οι Έλληνες της Βρετανίας----ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ----ΕΡΕΥΝΑ – Με ποια κριτήρια αγοράζουμε ακίνητα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:  Ψυχρολουσία σε μισθούς και συντάξεις – ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΦΟΥΣΚΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ----ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΣΠΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ----Μουσεία χωρίς πωλητήρια και αναψυκτήρια – ΧΑΟΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ----ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ – ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΡΙΕΤΙΩΝ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ----ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ “BREMAIN” – 24 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ----Σούπερ Κροατία γκρέμισε την Ισπανία και τη… στέλνει σε ντέρμπι με Ιταλία στους «16»----ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙΤΗ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Μπλόκο στο ΕΣΠΑ λόγω καρτέλ – ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ «ΠΑΓΩΜΑ» ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ – ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ----«Αναγκαίες οι συλλογικές διαπραγματεύσεις»----ΚΥΠΡΟΣ – Πύρινη λαίλαπα----ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – Θα κριθεί στο νήμα----ΠΑΜΠΛΟ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ – «Με θυμώνει που η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο της Ε.Ε.»----ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: Χάδια και χαστούκια – Αβρότητες αλλά και βαριές κουβέντες από τον Γιούνκερ ενώ ο Ρέγκλινγκ κούρεψε τα περί μείωσης των πλεονασμάτων----ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ – Οι αιχμές Τσίπρα, η ρελάνς Κυριάκου και οι σκληρές αλήθειες του Ζαν-Κλοντ----ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΜΕΡΟΝ – «ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ»----EURO 2016 – ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΚΑΟΥΤ.

ESPRESSO: ΤΡΙΟ με gay πίτμπουλ ΚΑΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ – Ο έκφυλος 45χρονος, το… κλουβί και η σακούλα με τους δονητές – Η φιλοζωική κάλεσε την αρμόδια εισαγγελέα μετά από καταγγελία-----ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ E TV ΜΕΤΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ----Φίλης, πλατς πλουτς----ΦΙΔΙ-ΤΡΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ-----Το ρουσφέτι για διαιτητή και η κυρία Σκανδαλίδη----“NOOR ONE” – Στο σφυρί το βαπόρι της ηρωίνης----ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ – Σκότωσε τον γιο του (για να σώσει τον άλλον) και αυτοκτόνησε.