X

5+1 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου: πού θα πάμε, τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε…

Ant1news

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι προτάσεις και αυτό το Σαββατοκύριακο!

Επιλέξτε αυτή που θα σας δώσει την ευκαιρία να «αποδράσετε» από την καθημερινότητα!

Οι επιλογές είναι πολλές! Σινεμά, θέατρο, εκδηλώσεις, συναυλίες, δραστηριότητες για το παιδί αλλά και μίνι αποδράσεις για όλους θέλουν να κάνουν μια κοντινή εκδρομή το Σαββατοκύριακο.

Δείτε αναλυτικά όλες τις προτάσεις:

ΣΙΝΕΜΑ

Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα απειλή (Επιστημονικής φαντασίας 2016, ΗΠΑ, 120’) του Ρόλαντ Εμεριχ. Με τους Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπιλ Πούλμαν, Μάικα Μονρό.

 

Ο Ρόλαντ Εμεριχ ξανασυναντά τους εξωγήινούς του σαν να μην πέρασε μια μέρα, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη «Ημέρα Ανεξαρτησίας». Την θέση των παλιών (Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπιλ Πούλμαν) που έχουν πια γκριζάρει πήραν οι νέοι (Λίαμ Χέμσγουορθ, Μάικα Μονρό) με νέα όπλα (λέιζερ) αλλά και νέα κόλπα. Δείτε ΕΔΩ όλες τις ταινίες της εβδομάδας.

ΘΕΑΤΡΟ

"Άμλετ"

Με αφορμή τα 400 χρόνια από το θάνατο του Άγγλου βάρδου, Σαίξπηρ διοργανώνονται φέτος διεθνώς εορτασμοί. Στο πλαίσιο αυτής της σαιξπηρικής επετείου το Φεστιβάλ Αθηνών προσκαλεί τον αντισυμβατικό Λιθουανό σκηνοθέτη Όσκαρας Κορσουνόβας να ανεβάσει τον αντισυμβατικό του «Άμλετ» στην Πειραιώς 260 το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου.

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δύο εξαιρετικές συναυλίες για διαφορετικά γούστα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά το Σάββατο στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας παρουσιάζοντας όλες τις επιτυχίες του που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό.

 

Η δεύτερη συναυλία είναι του ταλαντούχου και αγαπητού δημιουργού, Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουνίου. 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Drones που συναγωνίζονται μέσα σε θεαματικές τρισδιάστατες πίστες σε ένα φουτουριστικό, αλλιώτικο gran prix; Φαίνεται ότι το μέλλον δεν είναι τόσο μακριά όσο πιστεύαμε, και για του λόγου το αληθές, ραντεβού στο 1ο Fpv Drone Racing στις 25-26 Ιουνίου, στο Στάδιο "Γιάννης Βάζος", στο Κερατσίνι.

 

ΠΑΙΔΙ

"Τα ψηλά βουνά" του Ζαχαρία Παπαντωνίου στο Βεάκειο

 

Το θεατρικό έργο "Τα Ψηλά Βουνά" του Ζαχαρία Παπαντωνίου σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μαυρογεωργίου, συνεχίζει την πορεία του με μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία.
Η παράσταση διατηρεί το λόγο και τις εικόνες του βιβλίου αυτούσια, έτσι ώστε και αν ακόμα κάποιος δε γνωρίζει "Τα Ψηλά Βουνά", φεύγοντας από την αίθουσα, αισθάνεται ότι έχει διαβάσει το βιβλίο.

ΕΚΔΡΟΜΗ

Ραντεβού… στην παραλία!

Το νησί των… Παρασκευάδων όπως το αποκαλούν πολλοί αφού η Αίγινα που απέχει μόλις 35 λεπτά με το ιπτάμενο δελφίνι από τον Πειραιά, γεμίζει κάθε Παρασκευή, ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες είναι στα ύψη.

 

Συνδυάστε τις πρώτες βουτιές στις παραλίες της Αιγινήτισσας, του Σαρπά αλλά και στην παραλία Κλειδί  με αρχαιολογικούς περιπάτους στην Παλιαχώρα, τη μεσαιωνική πρωτεύουσα του νησιού, και το Ναό της Αφαίας στην κορυφή ενός πευκόφυτου λόφου πάνω από το θέρετρο της Αγίας Μαρίνας, λίγο προτού καταλήξετε για ουζοκατανύξεις στα σοκάκια της πόλης αλλά και στο γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας! Μη ξεχάσετε φεύγοντας να προμηθευτείτε φρούτα και λαχανικά από τα πλωτά μανάβικα στο γραφικό λιμάνι του νησιού και φυσικά να αγοράσετε τα ξακουστά φιστίκια Αιγίνης.