X

YFSF: όλες οι εμφανίσεις του Δήμου Μπέκε (βίντεο)

Μια αναδρομή στις μεταμφιέσεις του αγαπημένου τραγουδιστή, ο οποίος διεκδικεί την πρώτη θέση στον αποψινό τελικό.

Ant1news

Ο αγαπημένος τραγουδιστής απετέλεσε μια από τις εκπλήξεις του 3ου Your Face Sουnds Familiar, το οποίο, όπως λέει σε κάθε ευκαιρία, ευχαριστήθηκε κι ο ίδιος, όσο οι τηλεθεατές.

Το κοινό, άλλωστε, που παρακολουθούσε φανατικά κάθε Κυριακή το σόου, είναι εκείνο που τον στήριξε ιδιαίτερα σε σχέση με άλλους διαγωνιζόμενους, βοηθώντας τον Δήμο Μπέκε να φτάσει ως τον τελικό και να διεκδικήσει την πρωτιά.

Στις 11 εμφανίσεις του από την αρχή του YFSF, κλήθηκε να μεταμφιεστεί σε χαρακτήρες κάθε είδους, άνδρες και γυναίκες, Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Η εμφάνιση που του «κόλλησε» πάντως, ήταν η «ενσάρκωση» του Ηλία Ψινάκη, που του έδωσε άλλωστε και την πρώτη θέση στο 6ο live, ενώ στην κορυφή βρέθηκε ακόμη μία φορά, στο 2o live του YFSF, όταν εμφανίστηκε και τραγούδησε ως Κώστας Χατζής.

Καθ΄ οδόν προς τον τελικό, ας θυμηθούμε όλες τις εμφανίσεις του Δήμου Μπέκε, μέχρι και τον ημιτελικό της περασμένης Κυριακής.

Στην εντυπωσιακή πρεμιέρα του YFSF, o Δήμος Μπέκε έγινε James Brown.

Στο 2ο live μεταμορφώθηκε σε Κώστα Χατζή και πήρε την πρώτη θέση.

Στο 3ο σόου «άλλαξε» σε Γεωργία Βασιλειάδου.

Στο 4ο live ο Δήμος Μπέκε παρουσιάστηκε ως Γιώργος Μαζωνάκης.

Στο 5ο σόου, αυτό της Eurovision, «μεταλλάχθηκε» σε Dima Billan.

Στο 6ο σόου ήταν η σειρά του «λατρεμένου» Ηλία Ψινάκη, που του χάρισε και την πρωτιά.

Στο 7ο live «έγινε» ...Bruno Mars.

Στο 8ο live βγήκε στην σκηνή ως «άλλος» Λευτέρης Πανταζής.

Στο 9ο σόου μεταμφιέστηκε σε Michael Bolton.

Στο 10ο live, στον προημιτελικό, πρόσφερε πλούσιο θέαμα ως Cella Cruz.

O Δήμος Μπέκε, ήταν απολαυστικός και στον ημιτελικό ως Meatloaf.

Tο σόου που λατρεύει τους σταρ όλου του κόσμου έχει πλέον δώσει ραντεβού, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, για τον μεγάλο τελικό, απόψε το βράδυ στις 21:15.

Όλη την εβδομάδα οι τηλεφωνικές γραμμές ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτές για τη διαδικασία ψηφοφορίας, ενώ το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει και online για τον τελικό νικητή του σόου.

Μένει να δούμε ποια μεταμφίεση θα επιλέξει ο ίδιος ο Δήμος για αυτήν την βραδιά, αφού το buzzer που τον “ταλαιπώρησε” έχει πάρει …ρεπό και οι ίδιοι οι φιναλίστ επιλέγουν τα πρόσωπα που θα «φέρουν επί σκηνής» στον μεγάλο τελικό.