X

YFSF: όλες οι εμφανίσεις της Αποστολίας Ζώη (βίντεο)

Οι 11 μεταμορφώσεις της αγαπημένης τραγουδίστριας, μίας εκ των τεσσάρων φιναλίστ που διεκδικούν την πρωτιά  στον αποψινό τελικό.

Ant1news

Ακόμη μία από τις εκπλήξεις, για όλους όσοι δεν γνώριζαν το πολύπλευρο ταλέντο της, ήταν η παρουσία της Αποστολίας Ζώη στο Your Face Sounds Familiar.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε τις τεράστιες φωνητικές της δυνατότητες, συνάμα και τα έντονα υποκριτικά στοιχεία που μπορεί να υποστηρίξει, «ζωντανεύοντας» επί σκηνής «δύσκολες φωνές» και δύσκολα …πρόσωπα, πχ. Λούις Άρμστρονγκ, Αξλ Ρόουζ, Μαντρεντέους, Πινκ.

Η Αποστολία, χάρη στην βαθμολογία των κριτών, τους πόντους των υπόλοιπων συμμετεχόντων και την στήριξη του κοινού, βρέθηκε στον τελικό, έχοντας κατακτήσει τρεις φορές την πρώτη θέση στα live, για τις εμφανίσεις της ως Καλομοίρα, Λούις Άρμστρονγκ και ως Πινκ στον ημιτελικό της προηγούμενης εβδομάδας.

Ακολουθεί ένα «flash back» στις εμφανίσεις της Αποστολίας Ζώη στον τρίτο κύκλο του Your Face Sounds Familiar, που κλείνει απόψε με τον μεγάλο τελικό, στον οποίο διεκδικεί την πρωτιά.

Στην εντυπωσιακή πρεμιέρα του YFSF, εμφανίστηκε πρώτη στην σκηνή, κάνοντας ποδαρικό στο σόου, ως Catherine Zeta-Jones.

Στο 2ο live μεταμορφώθηκε σε Αντζελα Δημητρίου.

Στο 3ο σόου "έγινε" η Νατάσσα Μποφίλιου.

Στο 4ο live "μεταμορφώθηκε" σε Beyonce.

Στο 5ο σόου, που ήταν αφιερωμένο στην Eurovision, έγινε η "σωσίας" της Καλομοίρας και κέρδισε την πρωτιά.

Στο 6ο σόου μάγεψε φωνητικά και εμφανισιακά ως Medredeus. 

Στο 7ο live "έκλεψε τις εντυπώσεις και την πρωτιά ως Louis Armstrong.

Στο 8ο live βγήκε στην σκηνή ως Δόμνα Σαμίου.

Στο 9ο σόου μεταμφιέστηκε σε Ellie Goulding.

Στο 10ο live, στον προημιτελικό, σε έναν "κοντρα ρόλο", βγήκε στην σκηνή ως Axl Rose.

Στον ημιτελικό, η Αποστολία ξεχώρισε, παίρνοντας για τρίτη φορά την πρωτιά, ως Pink. 

Tο σόου που λατρεύει τους σταρ όλου του κόσμου έχει πλέον δώσει ραντεβού, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, για τον μεγάλο τελικό, απόψε το βράδυ, στις 21:15.

Οι γραμμές παραμένουν ανοικτές για την ψηφοφορία, ενώ υπάρχει η ευχέρια και για online επιλογή του καλλιτέχνη που θέλει το κοινό να κερδίσει το YFSF..

Μένει να δούμε ποια μεταμφίεση θα επιλέξει η Αποστολία ως τελευταία της, δεδομένου ότι το buzzer κάνει απο την προηγούμενη εβδομάδα ...διακοπές και οι τέσσερις που έφτασαν στον τελικό, επιλέγουν μόνοι τους ποιόν καλλιτέχνη θα υποδυθούν.