X

YFSF: όλες οι εμφανίσεις του Γιάννη Κρητικού (βίντεο)

Απο την πρεμιέρα ως και τον ημιτελικό, όλες οι μεταμφιέσεις του δημοφιλούς καλλιτέχνη, που διεκδικεί την πρωτιά στον αποψινό τελικό.

Ant1news

Ένας από τους λιγότερο γνωστούς στο ευρύ κοινό από τους συμμετέχοντες στο Youw Face Sounds Familiar, ο οποίος όμως αναδείχθηκε απο τους πλέον αγαπημένους των τηλεθεατών.

Μπορεί η συνολική βαθμολογία κριτικής επιτροπής, συμπαικτών και κοινού να μην του έδωσαν ούτε μια φορά την πρωτιά, ωστόσο το γεγονός ότι είναι στον τελικό το οφείλει κατά βάση στην στήριξη από το κοινό, το οποίο είναι και εκείνο που κατά 100% καθορίζει τον μεγάλο νικητή, αφού  αυτός θα αναδειχθεί στον τελικό μόνο βάσει της ψηφοφορίας του κοινού.

Χάρηκε κι εκείνος το σόου, όπως δείχνει κι όπως δηλώνει με κάθε αφορμή, ενώ χάρισε στιγμές με πλούσιο θέαμα και πολύ γέλιο, εμφανιζόμενος ως Mundian Tubachkerahi και Ξανθή Περάκη, ιδίως όμως με την ερμηνεία του ως Momo Chun & Pyramidos.

Απόψε θα προσπαθήσει να αποσπάσει την πρωτιά στον μεγάλο τελικό, βάζοντας όπως και σε όλες τις εμφανίσεις του από την αρχή του σόου, ταλέντο, μεράκι και καλή διάθεση. 

Στην πρεμιέρα του YFSF "ενσάρκωσε" τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Στο 2ο live μεταλλάχθηκε σε Πάνο Μουζουράκη.

Στο 3ο σόου έδωσε ...σόου ως Mundian Tubachkerahi.

Στο 4ο live "μεταμορφώθηκε" σε Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Στο 5ο σόου, που ήταν αφιερωμένο στην Eurovision, σε ρόλο Ηλία Κόζα, έγινε ο παρτενέρ του Σταμάτη Γαρδέλη-"Αγάθωνα".

Απολαυστικός ήταν ο Γιάννης και στο 6ο σόου μάγεψε φωνητικά και εμφανισιακά ως Medredeus. φέρνοντας επί σκηνής ..."αέρα" Momo Chan & Pyramidos.

Στο 7ο live ήταν ένας "άλλος" Eros Ramazzotti.

Στο 8ο live εμφανίστηκε ως Τζίμης Πανούσης.

Στο 9ο σόου ήταν "ένας ...εξαιρετική" Ξανθή Περάκη.

Στο προημιτελικό, βγήκε επί σκηνής ως Γιάννης Ζουγανέλης.

Στον ημιτελικό "μεταλλάχθηκε" σε Βασίλη Καζούλη.

Tο σόου που λατρεύει τους σταρ όλου του κόσμου έχει πλέον δώσει ραντεβού, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, για τον μεγάλο τελικό, απόψε το βράδυ στις 21:15.

Οι γραμμές είναι ήδη ανοιχτές για τη διαδικασία της ψηφοφορίας, ενώ το κοινό μπορεί να ψηφίζει και online για τον τελικό νικητή του σόου.

Μένει να δούμε ποια μεταμφίεση θα επιλέξει για απόψε ο Γιάννης, μιας και οι ίδιοι οι φιναλίστ επιλέγουν ποιούς θα υποδυθούν στην μεγάλη βραδιά του τελικού.