X

Απόψε ο μεγάλος τελικός του YFSF!

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον φαντασμαγορικό τελικό του αγαπημένου φιλανθρωπικού σόου. Ποιος θα είναι ο νικητής που θα αναδειχθεί από το κοινό.

Ant1news

Στο τέλος του φτάνει απόψε το λαμπερό σόου που λατρεύει τους σταρ όλου του κόσμου.

Το ραντεβού για τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του νικητή του σόου που αγάπησε το κοινό είναι για απόψε το βράδυ στις 21:15.

Οι γραμμές είναι ήδη ανοικτές για την ψηφοφορία και το κοινό μπορεί να ψηφίζει και online για τον τελικό νικητή.

Οι τέσσερις φιναλίστ μέσα από τα 11 live ξεχώρισαν για τις εμπνευσμένες και πετυχημένες μεταμφιέσεις τους.

Σήμερα ο καθένας από αυτούς θα προσπαθήσει να αποσπάσει την πρωτιά με πολλή προσπάθεια αλλά και πολύ μεράκι.

H "μετενσάρκωση" της Ματθίλδης Μαγγίρα που ...έκλεψε καρδιές ήταν αυτή της Ρένας Βλαχοπούλου, που της χάρισε την πρωτιά στο δεύτερο live, θέση που κατέκτησε και στο δέκατο live ως "άλλη" Εντίθ Πιάφ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εμφανίσεις της Ματθίλδης Μαγγίρα

 

Η εμφάνιση που «κόλλησε» στον Δήμο Μπέκε, ήταν η «ενσάρκωση» του Ηλία Ψινάκη, που του έδωσε άλλωστε και την πρώτη θέση στο 6ο live, ενώ στην κορυφή βρέθηκε ακόμη μία φορά, στο 2o live του YFSF, όταν εμφανίστηκε και τραγούδησε ως Κώστας Χατζής.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εμφανίσεις του Δήμου Μπέκε

 

Ο Γιάννη Κρητικός χάρηκε το σόου, όπως δείχνει κι όπως δηλώνει με κάθε αφορμή, ενώ χάρισε στιγμές με πλούσιο θέαμα και πολύ γέλιο, εμφανιζόμενος ως Mundian Tubachkerahi και Ξανθή Περάκη, ιδίως όμως με την ερμηνεία του ως Momo Chun & Pyramidos.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εμφανίσεις του Γιάννη Κρητικού

 

Η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε τις τεράστιες φωνητικές της δυνατότητες, συνάμα και τα έντονα υποκριτικά στοιχεία που μπορεί να υποστηρίξει, «ζωντανεύοντας» επί σκηνής «δύσκολες φωνές» και δύσκολα …πρόσωπα, πχ. Λούις Άρμστρονγκ, Αξλ Ρόουζ, Μαντρεντέους, Πινκ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εμφανίσεις της Αποστολίας Ζώη