X

Ο Τύπος της Τρίτης

Ο εκλογικός νόμος, το Brexit και οι ισπανικές εκλογές μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι εξελίξεις σε ότι αφορά τον εκλογικό νόμο, η βαριά «σκιά» του Brexit στην ελληνική οικονομία, καθώς και τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών στην Ισπανία είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Η απλή αναλογική διχάζει τη βάση της Ν.Δ. – ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ----ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Αρχίζει η συζήτηση για το Brexit----Χιλιάδες στρέμματα δάσους χάθηκαν στα Δερβενοχώρια----ΙΣΠΑΝΙΑ – Το Brexit έβγαλε… Ραχόι----ΤΟΥΡΚΙΑ – Θεαματική στροφή Ερντογάν για Ισραήλ και Ρωσία----ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – Παράταση έως τις 15 Ιουλίου----ΔΙΚΗ Χ.Α. – Ρουπακιάς μαινόμενος, βρίζει και απειλεί.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Podemos, Brexit αγχώνουν την Αθήνα – Κομισιόν: Επισπεύστε την εφαρμογή μέτρων-Αμηχανία μετά το αποτέλεσμα στην Ισπανία----Αρχίζει το πόκερ Λονδίνου, Βρυξελλών----Τετραήμερη γιορτή του πολιτισμού με 115.000 «καλεσμένους»----Συγγνώμη Ερντογάν στον Πούτιν – Για την κατάρριψη του αεροσκάφους-Συμφωνία για επαναπροσέγγιση με Ισραήλ----«Βουνό» τα απορρίμματα στην τουριστική Κέρκυρα----Αριστερό άλλοθι η απλή αναλογική – Εξαιρετικά δύσκολη φαντάζει η συγκέντρωση 200 ψήφων----ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – Παράταση έως τις 15 Ιουλίου----Αναζητείται κυβερνητική πλειοψηφία – ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ – Δράση για απληρωσιά, απολύσεις και Συλλογικές Συμβάσεις----ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ – Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις το Σάββατο----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Η ΕΕ ούτε αιώνια ούτε φιλολαϊκή πρόκειται να γίνει, ο αντιδραστικός ευρωσκεπτικισμός δεν δίνει διέξοδο προς όφελος των λαών----Μεγάλες καταστροφές από πυρκαγιές και πλημμύρες----ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ – Διεργασίες, χωρίς βιασύνη, ζητά ο Κάμερον----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΥΡΙΖΑ – Παιχνίδια και παζάρια για τον εκλογικό νόμο.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΡΥΣΕΣ μετατάξεις ΣΕ ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Σκάνδαλο! Αποκρατικοποιήσεις με μοντέλο Ολυμπιακής – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – Πάρκινγκ στο Δημόσιο, εθελουσία και πρόωρες συνταξιοδοτήσεις για εργαζομένους που… περισσεύουν----Εγκύκλιος! Τέλη ΙΧ με τον μήνα, με επιπλέον επιβάρυνση 30 ημερών----ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΝΟΥ- Η εισαγγελέας, οι δικηγόροι της και ο… συνήγορός της Ευ. Βενιζέλος----Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ----Δεν αγγίζει ο Φίλης (ακόμα) την προσευχή----Μυστήριο με παππού που κάηκε στη Βάρκιζα----Νησιά με τουρίστες, αλλά χωρίς γιατρούς----Τσακισμένο «Καναντέρ» στο κατάμαυρο δάσος----Εντελώς δωρεάν διακοπές για τους δικαιούχους που θα προτιμήσουν τον Βόρ. Αιγαίο----Δόθηκε η παράταση που δεν θα… δινόταν! Έως τις 15 Ιουλίου οι φορολογικές δηλώσεις.

ΕΘΝΟΣ: ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ οι δημοτικοί υπάλληλοι – ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ----ΥΠ. ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ----ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ----Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα – ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ----ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Αναζητείται δεύτερη ευκαιρία για το Bremain----ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ – ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ----Brexit και στο ποδόσφαιρο για την Αγγλία – ΗΤΤΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΙΣΛΑΝΔΙΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΟΛΠΟ με την εισφορά αλληλεγγύης – ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ----ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 33% ΓΙΑ 11.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ----ΣΤΟΝ «ΠΑΓΟ» Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. – ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΟΛΑΝΤ, ΡΕΝΤΣΙ----ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ PODEMOS – ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ---Ο Μέσι δεν θα γίνει… Μαραντόνα – ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΥΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ----Brexit από το Euro «ψήφισαν» οι Ισλανδοί – Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 1-2 ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ----ΣΤΟ… ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Βαβυλωνία η Ευρώπη – «ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ» Η Ε.Ε. ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT  - ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΩΝ ΣΥΣΚΕΦΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ----ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Κυβέρνηση χωρίς Ραχόι;-----ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ – ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΝΤΕΡ----ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ – Το δίλημμα για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη----ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ – Κανένας φάκελος υποψηφίου μέχρι στιγμής----ΕΡΝΡΟΓΑΝ: ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ, ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΕΛ ΑΒΙΒ.

ΤΑ ΝΕΑ: Πίσω από την κουρτίνα της απλής αναλογικής – Ο Κουτσούμπας εκθέτει τον Τσίπρα-Ο Θεοδωράκης αδειάζει τη Γεννηματά-Ο Μητσοτάκης καταγγέλλει συνταγή ακυβερνησίας----ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ – ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΕΟΡΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ----BREXIT ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ----EURO 2016 – ΑΠΟ ΕΞΟΔΟ ΣΕ ΕΞΟΔΟ Η ΑΓΓΛΙΑ.

ESPRESSO: ΚΑΥΤΟΣ φάκελος ΜΕ ΔΥΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ – Οι πανομοιότυπες υποθέσεις του 6χρονου και του 10χρονου στη Γορτυνία----Τραγουδιστής βυθισμένος στην κόκα στο αλκοόλ----Το τραγούδι για τον Καραμανλή στα βαφτίσια του Πουπάκη jr και η Νατάσα----ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ Ο “Mr FIAT”----Ψάρι ΑΤΙΑ στη Λέσβο----Πώς κάηκε ο παππούς σε αυτοκίνητο στη Βάρκιζα----Στο πόδι η Αταλάντη για τον υπερτυχερό (2.919.485 ευρώ) του Τζόκερ.