X

Τρία βραβεία για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ στα IAB MIXX AWARDS 2016

Σημαντικές διακρίσεις για το ANT1 NEXT, το Netwix.gr και το brandsgalaxy.gr.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Τρία βραβεία-ένα ασημένιο και δύο χάλκινα- έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη συλλογή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, τα οποία κέρδισε στα IAB MIXX AWARDS 2016, τον διεθνή και καταξιωμένο θεσμό, που αναγνωρίζει τις καλύτερες digital & interactive marketing καμπάνιες.

Οι εταιρείες του Ομίλου συνεχίζουν να διακρίνονται σε διεθνείς διαγωνισμούς βραβείων, αποδεικνύοντας ότι οι καινοτόμες ιδέες, η στρατηγική με βάση τις ανάγκες της αγοράς και η ομαδική δουλειά επιβραβεύονται!

Τα digital προϊόντα "ANT1 NEXT", "Netwix.gr" και "Βrandsgalaxy.gr" ξεχώρισαν για την καινοτομία, αλλά και την σχέση που δημιουργούν με τους πελάτες.

Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία "Best Brand Product Launch" κέρδισε ο ΑΝΤΕΝΝΑ TV για το "Αnt1 Νext", τη νέα υπηρεσία που ...ήρθε για να μείνει κι η οποία αγκαλιάστηκε απο την πρώτη στιγμή απο το κοινό.

 

Το "Netwix.gr" πήρε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία "Branded content-Native Advertising & PR Campaigns", για την Procter &Gamble με το Viral News series.

 

 

Χάλκινο βραβείο κέρδισε και η "Digital Wise Greek Geeks", για τον επανασχεδιασμό της σελίδας "Βrandsgalaxy.gr", στην κατηγορία "Direct Response &Lead Generation".

 

 

 

“Είμαι τόσο υπερήφανος γι’ αυτά που έχουμε καταφέρει. Προϊόντα όπως το "ANT1 Next", που είναι πραγματικά καινούριο στην αγορά, ακόμα και στην Ευρώπη. Δεν θα βρείτε κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη. Προϊόντα όπως το "Νetwix", που είναι μακράν το πιο προηγμένο επιχειρηματικά περιεχόμενο στην Ευρώπη.  Πραγματικά είμαι πολύ υπερήφανος για τις καινοτομίες μας σαν εταιρεία σε τόσο δύσκολους καιρούς“, δήλωσε ο Managing Director of Digital Assets & Thematic Channels ANTENNA Group, Tariq Syed.

 

 

Τα βραβεία, σις 3 απο τις 9 κατηγορίες, που κατέκτησε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στο διεθνή θεσμό που διοργανώνει ο Οργανισμός Διαδραστικής Επικοινωνίας, έχουν ιδιαίτερη αξία, καθώς η κριτική επιτροπή που τα ψήφισε αποτελείται από ξένους εκπροσώπους διεθνών φορέων.