X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η αίτηση Μαρινόπουλου για ένταξη στο άρθρο 99, οι πιέσεις της Ε.Ε. σε Βρετανία για γρήγορο διαζύγιο και το μακελειό στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η αίτηση Μαρινόπουλου για υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα, οι πιέσεις προς το Λονδίνο για γρήγορη έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωσης, καθώς και το αιματοκύλισμα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Η λίστα της χρεοκοπίας – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ----Μακελειό στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης----ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-BREXIT  - Ψυχρή σύνοδος κορυφής----ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Προοδευτική αντεπίθεση για άλλη Ευρώπη»----Τέλος στη «Βουλή του προέδρου» από τον Ν. Βούτση----«Χούντα», κ. Μητσοτάκη η ψήφος των νέων;----1η Ιουλίου συζητείται η υπαγωγή στο άρθρο 99 της Μαρινάπουλος Α.Ε.----Στο Πειθαρχικό η Γ. Τσατάνη για την υπόθεση Βγενόπουλου.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αγωνία στην αγορά λόγω Μαρινόπουλου – «Στον αέρα» βρίσκονται 12.500 εργαζόμενοι και 2.000 προμηθευτές-Χρέη 1,32 δις ευρώ----«Μένουμε Ευρώπη» στην πλατεία Τραφάλγκαρ----Το τίμημα ενός έτους με capital controls----Νέο πλήγμα στην καρδιά της τουρκικής οικονομίας – Τουλάχιστον 28 νεκροί στο αεροδρόμιο Ατατούρκ----Χαμηλές οι δεξιότητες των Ελλήνων – Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ΟΟΣΑ----Στα ύψη η περιουσία της βασίλισσας Ελισάβετ----Ο «Γαστρονόμος» βράβευσε την ποιότητα.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ – Διαμαρτυρία τη Δευτέρα, στις 12 μ. στο υπουργείο Εργασίας – Καλούν σε οργάνωση της πάλης χωρίς καθυστέρηση, ενάντια στην απληρωσιά, στις απολύσεις και το νέα αντεργατικά μέτρα----ΕΕΔΥΕ-ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – Συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία στις 7 Ιούλη----ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ – Να διαμορφώνεται στους κλάδους μια μαχητική, αγωνιστική πρωτοπορία νέων εργατών και εργατριών.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΤΑΙΡΙΑ φάντασμα στην «Αυγή» - Η αποκαλυπτική συζήτηση στην Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπής της Βουλής – ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ----Εκτόξευση τιμών στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα----ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ SUPER MARKET ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ----Από μηχανής κατακλυσμός για τα Δερβενοχώρια----Κόλαση χθες στο «Ατατούρκ» με νεκρούς και τραυματίες----ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ “NOOR ONE”----Η πειθαρχική δίωξη της Γ. Τσατάνη από τη Β. Θάνου-----ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟ----Μηνιαίο επίδομα 400 ευρώ (και αναδρομικά) στους γιατρούς των άγονων περιοχών.

ΕΘΝΟΣ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ για μεταθέσεις-αποσπάσεις – ΔΗΜΟΣΙΟ: ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ----ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ – ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ 12.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ 1.200 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ----ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ – Ραντεβού τον Σεπτέμβριο δίνουν οι Ευρωπαίοι για το Brexit----ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – Νέο μακελειό στην Πόλη-----ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΓΑ – ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ----ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ – Βρέθηκαν 7 αρχαία ναυάγια στη Δήλο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ και το μνημόνιο στο ΕΚΑΣ! ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ----ΠΩΣ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ----ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ στο αεροδρόμιο της Πόλης----ΦΟΒΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ, ΑΠΑΝΤΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ----ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟ BREXIT – ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ----ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ 8 ΝΑΥΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗ ΔΗΛΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Οι φούσκες της ασυδοσίας – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Αλυσίδα κινδύνων – ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΗΣ Δανεικά και αγύριστα----Μάτωσε ξανά η Πόλη – ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ----BREXIT-EE – Πιέσεις για γρήγορο διαζύγιο----ΚΡΗΤΗ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΥΠΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟ ΣΙΔΕΡΟ.

ΤΑ ΝΕΑ: Αμηχανία και αυτοσχεδιασμοί – Μετέωρη χωρίς στρατηγική, μεταξύ Βρυξελλών και Βαρσοβίας η κυβέρνηση----BREXIT – «ΝΤΕΪΒΙΝΤ, ΧΑΣΑΜΕ…»----ΜΙΑ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ «ΑΥΓΗΣ»----ΑΓΓΛΙΑ EURO 2016 – ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ, ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ----ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

ESPRESSO: ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ με 15χρονη-πειρασμό – Οι πιατέλες με την κόκα, το σεξ στο τζακούζι και η Lamborghini – Πώς δύο παραγωγοί έμπλεξαν πανίσχυρο προμηθευτή ιατρικού εξοπλισμού----Θα καταλάβουμε τη Ρώμη και μετά όλη την Ευρώπη----«Έφυγε» στα 86 του ο ένας «Τρινιτά»----Γυναίκα χειρουργός χωρίς πτυχίο----Ο περιπτεράς-μοντέλο της πλατείας Κολωνακίου.