X

Ζαχαροπλάστης έχασε στοίχημα και κερνάει για τα επόμενα 6 χρόνια (βίντεο)

Ένας άλλος καταστηματάρχης σερβίρει καπουτσίνο με ζωγραφισμένο στο αφρόγαλατο το πρόσωπο του νέου Προέδρου της χώρας, που ορκίστηκε σήμερα .

Ant1news

Δωρεάν τούρτες θα προσφέρει για τα επόμενα έξι χρόνια ένα ζαχαροπλάστης από τις Φιλιππίνες αφού έχασε το στοίχημα που είχε βάλει σχετικά με τις προεδρικές εκλογές.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε δημοσιεύσει στο ίντερνετ πριν από ένα χρόνο ότι αν κέρδιζε ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε  θα κερνούσε τούρτες καθώς δεν πίστευε ότι ο πρόεδρος που ορκίστηκε σήμερα θα κέρδιζε στις εκλογές.

Τώρα πρέπει να ψήσει περίπου 6.000 τούρτες τις οποίες θα διανέμει δωρεάν, δύο φορές το μήνα για τα επόμενα 6 χρόνια, μέχρι δηλαδή να λήξει η θητεία του νέου προέδρου.

Ένα άλλο καφέ στις Φιλιππίνες οι υπάλληλοι σερβίρουν καφέ με τις μορφές του Προέδρου και του Αντιπροέδρου «ζωγραφισμένες» στο αφρόγαλα, για να γιορτάσουν τη νίκη τους.

O Ροντρίγκο Ντουτέρτε ορκίστηκε σήμερα 16ος πρόεδρος των Φιλιππίνων, από τον δικαστή Μπιενβενίντο Ρέγες του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, στο Προεδρικό Μέγαρο.