X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Οι περικοπές στις συντάξεις, η εμπλοκή στη συμφωνία ΟΛΠ-Cosco και οι εξελίξεις στην επιχείρηση «Μαρινόπουλος» μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το «τσουνάμι» μειώσεων στις συντάξεις, η απειλή για εμπλοκή στη συμφωνία με την Cosco για τον ΟΛΠ, καθώς και το σχέδιο εξυγίανσης που κατέθεσε η «Μαρινόπουλος» για υπαγωγή στο άρθρο 99 είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Τώρα η ευκαιρία της απλής αναλογικής – ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ----ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Σύγκρουση Γερμανίας-Νότου για την Ευρώπη----Αλ. Τσίπρας: New deal με κοινωνική διάσταση----ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Δείχνουν τους τζιχαντιστές----Τη Δευτέρα καταβάλλονται οι επικουρικές----ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. – Ζητάει υπαγωγή στο άρθρο 99 για άλλες τρεις εταιρείες----ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – Εμπλοκή στη διοίκηση με φόντο τα δάνεια.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Φιάσκο με την Cosco για τον ΟΛΠ – Οι Κινέζοι απειλούν με ακύρωση της εξαγοράς επειδή η κυβέρνηση άλλαξε όρους της συμφωνίας----Η Άγκυρα δείχνει ISIS για το μακελειό με τους 41 νεκρούς----Αυστηρό «αντίο» στη Βρετανία----Επικίνδυνοι ελιγμοί στη Μεσόγειο – Μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας----Παραρτήματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου στα ΑΕΙ----Συντάξεις μειωμένες έως και 48% - Νέο σοκ τον Αύγουστο----Σε διαρκή αναβρασμό ο τομέας της Υγείας----Αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ λόγω απλής αναλογικής----ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ – Σε λάθος δρόμο ο Έλληνας οδηγός.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Κάλεσμα μπροστά στα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση----«ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» - Παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων από εργοδοσία και κυβέρνηση----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Ο αγώνας των λαών να αποκτήσει ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά, να ανοίγει δρόμο μέχρι τη συνολική ανατροπή----Απεργούν αύριο οι εργαζόμενοι στην Ιδιωτική Υγεία---ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – Το Brexit ανοίγει όλη την ατζέντα για το μέλλον της λυκοσυμμαχίας----ΤΟΥΡΚΙΑ – Το νέο μακελειό αξιοποιείται για ενίσχυση των «αντιτρομοκρατικών» σχεδίων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:  ΣΟΪΜΠΛΕ uber alles – Ναζί κανείς ή να μη ζει κάτω από την μπότα των Γερμανών; Ιδού η απορία – «Τρελάθηκε» ο δήμιος της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Το σχέδιό του για ολοκληρωτική κατοχή στη γηραιά ήπειρο----Η κατάρρευση του «κολοσσού» - Στο «κόκκινο» η αγωνία των 13.000 εργαζομένων (σε 832 super market) και των 3.000 προμηθευτών----Δικηγόροι καταγγέλλουν ότι μεταβιβάστηκαν δολίως όλα (!!!) τα ακίνητα του ομίλου σε fund του Κατάρ----COSCO ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ----Πρώτη ημέρα χάους με τις περικοπές των συντάξεων----Bullying από τον Σταθάκη στον Νότη της Χίου----Με τη βοήθεια του κοινού το πρόγραμμα της νέας ΝΔ----Βρετανικά πανεπιστήμια προς φοιτητές: Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα----Καρκίνος στον εγκέφαλο: Πιο αποτελεσματική η υγρή ασπιρίνη από τις χημειοθεραπείες.

ΕΘΝΟΣ: ΟΙ 6 ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ για συντάξεις-εφάπαξ – ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ----ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΑΝ – Έλληνας έφτιαξε ορχήστρα για να αλλάξει τον κόσμο----Η ΣΚΛΗΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΣΟΪΜΠΛΕ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ BREXIT – ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ----Ξαφνική εμπλοκή στη συμφωνία με την Cosco – ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΠ----ΕΡΕΥΝΑ – Τέσσερις επιλογές για σπουδές εκτός ΑΕΙ-ΤΕΙ----ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ – ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ-ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ---Το παρασκήνιο για διάσωση του Μαρινόπουλου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΤΡΩΝΕ» ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 11 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 12 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ----ΑΓΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ FUNDS ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΡΠΑΓΗ» ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ----ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΑ 6.250.000 ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΕΝΦΙΑ----Κρητική βεντέτα για ξαπλώστρες – ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ----Τι προβλέπει το σχέδιο εξυγίανσης που προτείνει ο Μαρινόπουλος – ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ----ΣΤΟΝ… ΑΕΡΑ ΤΟ DEAL ΟΛΠ-COSCO ΑΠΟ «ΣΑΜΠΟΤΑΖ» ΤΟΥ ΔΡΙΤΣΑ – ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ----ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ «Ε.Τ.» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Οι γύπες πετούν χαμηλά – ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS ΜΕ ΛΑΦΥΡΟ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΓΙΑΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ JOHN PAULSON ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΘΥΜΑ» ΤΗΣ----Τρόμος πάνω από την Πόλη – ΤΟ «ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ» ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ----Β. ΣΟΪΜΠΛΕ – Με σκληρή λιτότητα απαντά το Brexit----Ζ. ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ – Έρχεται για μπίζνες στην Αθήνα----ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ – Προσεχώς, Αντίρριο-Γιάννενα σε 100 λεπτά----ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ COSCO – Παραλίγο εμπλοκή----ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΤΑ ΜΜΕ: ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ MEGA, ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΣ.

ΤΑ ΝΕΑ: Κόπηκαν οι συντάξεις που «δεν κόβονται» - Ψυχρολουσία από τα 18 ψαλίδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ----ΤΣΑΤΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΜΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ----ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ISIS-----Γ. ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ – ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.

ESPRESSO: ΡΩΣΙΔΑ «μάγεψε» βουλευτή; Έρως ανίκατε! Το ειδύλλιο που συζητούν πλέον όλοι στο Περιστύλιο----ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ – Πικάντικες αποκαλύψεις για τη Λολίτα του Καλλέργη----Η ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΖΙΝΓΚ----ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ----Παιδόφιλος με αριθμό πρωτοκόλλου----Έγγραφο-φωτιά για τον Μένη Κουμανταρέα-----ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΑ SUPER MARKET ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ----Το διαζύγιο του μοντέλου από τον σεΐχη----«Έμφραγμα» για 1.700.000 συνταξιούχους του ΙΚΑ και του Δημοσίου.