X

Gaga, Βεργκάρα, Φόντα και άλλοι 46 διάσημοι “διαδηλώνουν” για τα θύματα του Ορλάντο (βίντεο)

Σαράντα εννέα διάσημοι αφηγούνται τις ιστορίες των 49 θυμάτων σε ένα συγκινητικό βίντεο.

Ant1news

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη σφαγή σε gay club του Ορλάντο, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ και δολοφόνησε εν ψυχρώ 49 άτομα την ώρα που διασκέδαζαν. Σήμερα, σαράντα εννέα ηχηρά ονόματα της show biz αποφάσισαν να αποτίσουν φόρο τιμή στα 49 θύματα του μακελειού που «πάγωσε» τον πλανήτη.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο προσωπικότητες όπως η Lady Gaga, ο Κρις Πάιν, ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, η Άντζελα Μπάσετ, η Τζέιν Φόντα, ο Ματ Μπόμερ, η Κέιτλιν Τζένερ, η Κέρι Ουάσινγκτον, η Σοφία Βεργκάρα, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντς, ο Λι Ντάνιελς, η So, ο Τζον Στάμος, η Άννα Πάκουιν, η Κάθι Μπέιτς, ο Γουές Μπέντλεϊ διαβάζουν, μεταξύ άλλων, τα ονόματα των θυμάτων και αφηγούνται μικρές ιστορίες για το τι αγαπούσαν και για το ποιοι ήταν.

Το βίντεο, μία ιδέα του Human Rights Campain καλεί τους πολίτες να στηρίξουν νομοθεσία που θα εξασφαλίσει ότι τα μέλη της LGBTQ κοινότητας θα είναι «ασφαλή και ισότιμα» σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Το Human Rights Campain αναφέρει: «Εξαρτάται από όλους εμάς το να κρατήσουμε τις μνήμες τους ζωντανές και το να εξασφαλίσουμε ότι η κληρονομιά τους θα μετατραπεί σε ουσιαστική δράση για να μπει τέλος στην βία που προκαλεί το μίσος».

Δείτε το βίντεο διάρκειας 18 λεπτών