X

O Manu Chao “περιοδεύει” στην Αθήνα (βίντεο)

Δύο εμφανίσεις έκπληξη μέσα σε λίγες μέρες από τον διάσημο Ισπανό μουσικό, έφεραν πλήθος ανθρώπων σε χαρούμενη και διάθεση.

Ant1news

Η αγάπη του Manu Chao για την Ελλάδα είναι γνωστή. Συναυλίες, βόλτες και διακοπές βρίσκονται συχνά στο πρόγραμμά του.

Την εβδομάδα που πέρασε ο ιδιαίτερα αγαπητός στους Έλληνες Ισπανός μουσικός εμφανίστηκε σε δύο περιπτώσεις, χωρίς… πρόγραμμα παίζοντας μεγάλες επιτυχίες του σε μικρές παρέες.

Η πρώτη εμφάνισή του – που καταγράφηκε σε βίντεο – ήταν αυτή στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι.

Παιδιά που έπαιζαν, έφηβοι που απολάμβαναν το καλοκαιρινό βραδάκι και περαστικοί από το σημείο είδαν τον Manu να κάθεται στο παγκάκι και να απολαμβάνει κι εκείνος με τη σειρά του την μπίρα του.

Όπως περιέγραψε η χρήστης του Facebook, Theano Mezopoulou, που τράβηξε το βίντεο, ο μουσικός έκανε πλάκα με τα παιδάκια όταν ξαφνικά όλοι έγιναν μια παρέα, που ενώθηκε υπό τους ήχους της μουσικής του Manu Chao.

Η έκπληξη όμως δεν ήρθε μόνο για τους θαμώνες της πλατείας Βαρνάβα, αλλά συνεχίστηκε σήμερα και για τους απεργούς της ΒΙΟΜΕ έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Ο Ισπανός φάνηκε να γνωρίζει τα αιτήματά τους, ενώ τους ευχαρίστησε για τα καθαριστικά προϊόντα που του είχαν δώσει σε προηγούμενη συνάντησή τους.

Μάλιστα, βρισκόμενος στην Σταδίου όχι μόνο έπαιξε δικά του τραγούδια, αλλά «έντυσε» μουσικά και τα συνθήματα των απεργών.