X

Το λαμπερό καλοκαιρινό πάρτι του Ομίλου ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 γιόρτασε τη λήξη μιας άκρως επιτυχημένης σεζόν, γεμάτης πρωτιές, με τη καθολική συμμετοχή των εργαζομένων και των στελεχών του.

Ant1news

Μια καθ’ όλα επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά, έκλεισε με φαντασμαγορικό τρόπο, για τους εργαζόμενους και τα στελέχη του Ομίλου ΑΝΤ1.

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι που κράτησε μέχρι πρωίας, το κέφι και η διασκέδαση είχαν την τιμητική τους στο Island και γι’ αυτό φρόντισαν και η εκθαμβωτική, Κατερίνα Στικούδη και το συγκρότημα «Μέλισσες».

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και την Χριστίνα Παπαδημητροπούλου, πως, «είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα του ΑΝΤ1, της οικογένειας του ΑΝΤ1. Σήμερα γιορτάζουμε τις πρωτιές μας, γιορτάζουμε με τους ανθρώπους που έχουν φτάσει τον ΑΝΤ1 εκεί που είναι.

Άλλη μια πάρα πολύ επιτυχημένη χρονιά και προετοιμαζόμαστε και για άλλες κορυφές, άλλες πρωτιές γιατί ο ΑΝΤ1 δεν είναι απλά το κορυφαίο κανάλι στην Ελλάδα. Είναι μια φιλοσοφία, μια οικογένεια που πάντα κοιτάμε πώς θα ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις, τις ανάγκες των τηλεθεατών μας και θα είμαστε πάντα εκεί για τους τηλεθεατές μας!»

 

 

 

Παρούσα στο πάρτι και η Μαρί Κυριακού, που δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένη, «είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι οι φίλοι, συνεργάτες σε αυτό τον υπέροχο χώρο να διασκεδάσουμε, να χαλαρώσουμε, να πούμε τα δικά μας γιατί η σεζόν ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ο χειμώνας ήταν αρκετά βαρύς θα έλεγα, οπότε είναι ευκαιρία να μαζευτούμε εδώ και να ευχηθούμε ο ένας στον άλλον καλό καλοκαίρι. Το ίδιο εύχομαι και σε όλο τον κόσμο!»

 

Η Βίκυ Μπουζούκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ΑΝΤ1, δήλωσε στη κάμερα, «όπως ξέρουμε όλοι είναι και γεγονός ότι ο leader πρέπει να κάνει κι ωραία πάρτι. Άρα όλοι οι εργαζόμενοι είναι εδώ, όλοι οι συνάδελφοι είναι εδώ κι οι καλεσμένοι μας είναι εδώ. Περνάμε πάρα πολύ ωραία κι ευχόμαστε και τα καλύτερα!».

 

 

 

 

Κοινός παρονομαστής όλων των δηλώσεων ήταν ένας: Ο ΑΝΤ1 και οι άνθρωποι του θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνει το κανάλι πρώτο στην προτίμηση και τις καρδιές των τηλεθεατών.