X

Σοκ: Πα-τέρας βίαζε τον 12χρονο γιο του μαζί με τον εραστή του!

Η σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστή. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας, στην  φυλακή ο σύντροφος.

Ant1news

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ομοφυλόφιλος πατέρας βίαζε κατ' εξακολούθηση τον 12χρονο γιο του, μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο.

Ο 12χρονος, ο οποίος φέρεται να πάσχει και από νοητική υστέρηση, εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος και επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του παιδιού για το βιασμό του.

Ο 12χρονος, που μένει με την μητέρα του στην Αττική, είχε φύγει για να περάσει με τον πατέρα του κάποιες ημέρες διακοπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα θορυβήθηκε ύστερα από τηλεφώνημα του παιδιού που της ζήτησε να έρθει αμέσως να το πάρει πίσω στην Αθήνα.

Οι δύο άνδρες, που διαμένουν μαζί, οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα Ναυπλίου, μετά τη σύλληψή τους, ύστερα από καταγγελία της μητέρας του 12χρονου. 

Η κατάθεση των δύο κατηγορούμενων διήρκησε πολλές ώρες. Τελικά, ο 35χρονος φίλος του πατέρα οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω μεγάλου (65%) ποσοστού αναπηρίας που έχει διαγνωστεί.