X

Φρίκη στην Καλλιθέα: Εξέδιδαν 14χρονη για 80 ευρώ

Ανέβαζαν γυμνές της φωτογραφίες  στο Facebook. Εκμεταλλεύτηκαν την απόγνωσή της. Σοκ από τις αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος.

Ant1news

Του Μανώλη Ασαριώτη

Την απόγνωση ενός 14χρονου κοριτσιού εκμεταλλεύτηκαν ένας 48χρονος και μία 50χρονη, ιδιοκτήτες οίκου ανοχής, που την εξωθούσαν στην πορνεία μέσω διαφημίσεων στο Facebook.

Το κορίτσι αντιμετώπιζε τρομερές δυσκολίες στο οικογενειακό του περιβάλλον και πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι της και το σχολείο.

Μοναδική διέξοδος στα μάτια της ήταν μία 23χρονη, η οποία και προθυμοποιήθηκε να τη φιλοξενεί. Μόνο που η 23χρονη ήταν εργαζόμενη σε οίκο ανοχής της Καλλιθέας και κάποια στιγμή αποκάλυψε στον 48χρονο ότι έχει στο σπίτι της ένα 14χρονο κορίτσι, που έχει φύγει από την οικογένειά της.

Άγνωστο πώς, ο 48χρονος και η 50χρονη κατάφεραν να πείσουν το μικρό κορίτσι να φωτογραφηθεί γυμνή, παίζοντας με ερωτικά  βοηθήματα και έφτιαξαν προφίλ στο facebook, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες.

Στην ιστοσελίδα τοποθέτησαν και τηλέφωνα επικοινωνίας για το κλείσιμο των ερωτικών ραντεβού μαζί της, αλλά και την τιμή: 80€ για κάθε ερωτική συνεύρεση.

Για τα ραντεβού χρησιμοποιούσαν είτε τον οίκο ανοχής είτε δωμάτια σε ξενοδοχεία της Αθήνας.  

Την περασμένη Παρασκευή, στελέχη των Τμημάτων Ασφαλείας Μενιδίου και Άνω Λιοσίων "έπεσαν" επάνω στο προφίλ, στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και έκλεισαν «ραντεβού».

Το σημείο συνάντησης ορίστηκε σε διαμέρισμα, που λειτουργεί ως οίκος ανοχής στην Καλλιθέα, όπου θα συναντούσαν την ανήλικη. Εκεί, όμως, οι αστυνομικοί -εκτός από τη 14χρονη- βρήκαν και άλλες εκδιδόμενες γυναίκες, έναν 40χρονο που εκτελεούσε χρέη "πορτιέρη", έναν νεαρό που ήταν ο οδηγός για τα ραντεβού, την 23χρονη, που φιλοξενούσε το κορίτσι στο σπίτι της και πέρασαν σε όλους χειροπέδες.

Σχεδόν ταυτόχρονα, άλλοι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες στον 48χρονο ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής, την 50χρονη συνεταίρο του και σε έναν ακόμη 47χρονο, που δούλευε ως οδηγό, την ώρα που μετέφεραν μία γυναίκα σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.