X

Rising Star: Έρχεται το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1 το νέο μουσικό talent show

Οι auditions ξεκίνησαν! Μάθετε πώς να δηλώσετε συμμετοχή.

Ant1news

Το Rising Star έρχεται!

Ένα από το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργού συμμετοχής των τηλεθεατών έρχεται το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1!

Οι οντισιόν έχουν ήδη αρχίσει και οι υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα διεκδικούν μία θέση στο μουσικό talent show που έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Το Rising Star αποτελεί την απόλυτη καινοτομία στην τηλεοπτική ψυχαγωγία, καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν συμμετέχοντας ενεργά!

 

Ο μεγάλος νικητής θα λάβει δυο εντυπωσιακά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€ και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

Τους υποψήφιους θα αξιολογήσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας!

 

Το Rising Star έχει μεταδοθεί με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 17 χώρες, όπως η Αμερική, η Κίνα, η Γαλλία και το Ισραήλ.

Η διαδικασία των auditions για την αρχική φάση της επιλογής των υποψηφίων, έχει ήδη ξεκινήσει με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή online στο παρακάτω link: http://www.antenna.gr/risingstar/form

Είτε καλώντας στα νούμερα της audiotext: 2111815960  (αστική χρέωση )

Είτε στέλνοντας μήνυμα: Σ1 (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜ/ΜΟ στο 19039  (χρέωση 0,11€/SMS συμπ. ΦΠΑ)

Γραφείο Εξυπηρέτησης: 211 1815921

Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι κι ο κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

Από το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1!