X

Πληροφορίες και για Έλληνα νεκρό στο Μόναχο

Ακόμη δεν επιβεβαιώνονται επισήμως. "Πυρετός" επαφών των υπηρεσιών του ΥΠΕΞ με τις γερμανικές αρχές. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις απο ώρα σε ώρα.

Ant1news

Ανεπιβεβαίωτες, μέχρι στιγμής, πληροφορίες απο τη  Γερμανία, κάνουν λόγο και για Έλληνα νεκρό μεταξύ των θυμάτων του μακελειού στο Μόναχο.

Επισήμως, δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση των ελληνικών αρχών για την ταυτότητα των εννέα θυμάτων του 18χρονου δράστη, ο οποίος επίσης είναι νεκρός. Σημειώνεται ότι οι δέκα νεκροί είναι ηλικίας απο 14 ως 21 ετών.

Απο το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση ή διάψευση της πληροφορίας για Έλληνα μεταξύ των θυμάτων, με τα στελέχη του να επικαλούνται ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση τους απο την Γερμανία.

Είναι δε ενδεικτικό, ότι μόλις γύρω στις 12:30 (ώρα Ελλάδος) τα στελέχη του Προξενείου της Ελλάδας στο Μόναχο, κατόρθωσαν να μεταβούν στο κτήριο του Προξενείου, λόγω των απαγορεύσεων κυκλοφορίας που ίσχυαν με εντολή της Αστυνομίας.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο Μόναχο, εκτός απο τους 10 νεκρούς, υπάρχουν απο τους 27 τραυματίες , εκ των οποίων οι 10 είναι σε σοβαρή καάσταση, με τους 4 εξ αυτών να φέρουν τραύματα απο όπλο.