X

Νέα διάρρηξη σε πολυτελή βίλα της Μυκόνου

Ανησυχία στην Μύκονο από τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν πιθανό να έχει φθάσει στο νησί των ανέμων σπείρα!

Ant1news

Του Μανώλη Ασαριώτη

Τους διαρρήκτες, που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους, τους ευκατάστατους επισκέπτες της Μυκόνου προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί, που βλέπουν τις επιδρομές να αυξάνονται.

Ξημερώματα και την ώρα που οι ένοικοι απουσίαζαν, οι κακοποιοί εισέβαλαν σε πολυτελή μεζονέτα στην Αλεόμανδρα, όπου περνούν τις διακοπές τους έξι φίλοι από την Ελβετία.

Μέσα σε λίγα λεπτά άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν με 41.700€, 5.500 ελβετικά φράγκα, ένα ρολόι αξίας σαράντα χιλιάδων ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν πιθανό να έχει φθάσει στο νησί των ανέμων σπείρα διαρρηκτών, που έχει εντοπίσει τα θύματά της, χτυπά με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και τα κλοπιμαία εξαφανίζονται άμεσα, μαζί με τους δράστες με τα πλοία της γραμμής.

Λίγες ημέρες νωρίτερα θύμα των κακοποιών είχε πέσει και ο πρώην παίκτης του NBA, Ronald Seikaly, από τον οποίο άρπαξαν ρολόγια, κοσμήματα και μετρητά, που η συνολική αξία τους ξεπερνά τις 800.000 ευρώ.

Μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, οι αστυνομικοί έχουν καταγράψει τέσσερα περιστατικά με τον ίδιο τρόπο δράσης.

Οι διαρρήκτες έχουν χτυπήσει μία οικογένεια γαλλολιβανέζων, αλλά και έναν Σαουδάραβα πρίγκιπα.