X

Χαροπαλεύει η δημοτική αστυνομικός που τραυματίστηκε σε κόντρα οδηγών

Ασυνείδητοι οδηγοί έκαναν κόντρες με τα αυτοκίνητά τους σε κεντρικό δρόμο της Αργυρούπολης. Η κοπέλα μπήκε μπροστά για να προστατεύσει παιδιά που περνούσαν τον δόμο.

Ant1news

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια δημοτική αστυνομικός. η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στην Αργυρούπολη και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» σε κρίσιμη κατάσταση.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Κύπρου, έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο. Η δημοτική αστυνομικός, η οποία ήταν σε υπηρεσία, βρισκόταν πάνω στο πεζοδρόμιο όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω της!

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων στην Τροχαία Ελληνικού, το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο, ξηλώνοντας τα προστατευτικά κολωνάκια, έκανε κόντρες με ένα άλλο ΙΧ, στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κύπρου. 

Η άτυχη γυναίκα έβαλε το σώμα της μπροστά, για να μην περάσουν ανεξέλεγκτα την διασταύρωση μικρά παιδιά. Το αυτοκίνητο σε «τρελή» πορεία ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και την χτύπησε με δύναμη. 

Η νεαρή δημοτική αστυνομικός συνόδευε τα παιδιά να πάνε από το κολυμβητήριο της Αργυρούπολης, στο σπίτι της γυμναστικής και χάρη στην  αυτοθυσία της κανένα από τα παιδιά δεν έπαθε τίποτα. Ελαφρά τραυματίστηκε ένας συνάδελφός της που εκτελούσε υπηρεσία μαζί της.

Οι οδηγοί των δυο αυτοκινήτων ηλικίας 20 και 25 ετών συνελήφθησαν, ωστόσο έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι.