X

Τον γιο του αδικοχαμένου Κώστα Πανανά βάφτισε ο Καμμένος (βίντεο)

Το αγοράκι βαπτίστηκε στον Ιερό ναό της Παναγίας στην Άρεια Ναυπλίου με νονό τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πήρε το όνομα του αδικοχαμένου πατέρα του.

Ant1news

Ο Yπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έγινε ανάδοχος του γιου του αδικοχαμένου πιλότου Κώστα Πανανά, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση ελικοπτέρου του ΠΝ στις 11 Φεβρουαρίου 2016 στην νήσο Κίναρο. 

Δώδεκα ημέρες ημέρες μετά από το τραγικό δυστύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, η σύζυγος του Κώστα Πανανά έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το, τεσσάρων μηνών αγοράκι, βαπτίστηκε στον Ιερό ναό της Παναγίας, στην Άρεια Ναυπλίου, με νονό τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και πήρε το όνομα του αδικοχαμένου πατέρα του.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, την βάπτιση τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Επιδαύρου Καλλίνικο.  

 

Στην βάπτιση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και ο Αρχηγός Στόλου,  οι βουλευτές Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος.