X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Το «ψαλίδι» στις απαλλαγές ΕΝΦΙΑ, το πόιντ σύστεμ για νέα δάνεια και η επέτειος της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το «μαχαίρι» στις απαλλαγές ΕΦΝΙΑ, οι αλλαγές που έρχονται για δανειολήπτες, καθώς και η λιτή τελετή για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΝΦΙΑ θανατηφόρος ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΥΣ – Αδιανόητο! Αποζημιώσεις από απολύσεις και επιδόματα κόβουν την έκπτωση – ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ----Αναπάντητα ερωτήματα για το βαπόρι της ηρωίνης – ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ – Το άγριο θρίλερ διαρκείας με το Noor One----ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ – Η ατάκα του Τσίπρα: Μετά ήρθε ο… ΣΥΡΙΖΑ και διαλύθηκαν όλα----ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – Προς «αποκεφαλισμό» ο  διοικητής της ΜΙΤ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ----ΒΟΜΒΑ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΥ – «Όχι τηλεοπτική άδεια για όσους εκκρεμούν ποινικές υποθέσεις»----Σοκ! Στον αέρα 142.000 ιδιοκτήτες ΙΧ ασφαλισμένων στην Enterprise Hellas.

ΕΘΝΟΣ: ΠΟΪΝΤ ΣΥΣΤΕΜ για νέα δάνεια και ρυθμίσεις – ΝΕΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ----ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ – «Κλαίμε μαζί χριστιανοί και μουσουλμάνοι για τον 17χρονο ήρωα του Μονάχου»----ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΚ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΜΑΤΣΕΤΑ----ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ----ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – Οι διάλογοι των αρχηγών στο κιόσκι του Προεδρικού----ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Επεισοδιακή αυλαία για το No Border Camp----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – Η ΔΟΕ  πέταξε το μπαλάκι για τη Ρωσία στις ομοσπονδίες----ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ – Οι νέοι πήραν τη ρεβάνς από την Κροατία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΨΑΛΙΔΙΖΟΥΝ τις απαλλαγές ΕΝΦΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ----ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΛΗΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ----Γίνε για μια μέρα… ψαράς – ΝΕΑ ΤΑΣΗ Ο ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ----ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΠΩΛΟΥΣΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΕ VIP ΠΕΛΑΤΕΣ – ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.----9 ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ----ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ – ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ----ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 7ΧΡΟΝΟΣ – ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΣΜΟ----Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ – Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΧΟΥΣΕΪΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΕΝΦΙΑ: πληρώνουν και αυτοί που δεν πληρώνουν – ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ – ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ – ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ 20%----ΤΟΥΡΚΙΑ – «Μαστίγιο και καρότο»----ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Το σοκ του Μονάχου----ΡΙΟ 2016-ΝΤΟΠΙΝΓΚ: «ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ» Η ΔΟΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

ΤΑ ΝΕΑ: Το τελευταίο πολιτικό χαρτί – Με ομιλία Τσίπρα ανοίγει η αυλαία της επιχειρούμενης συνταγματικής αναθεώρησης----ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ----ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΦΟΒΟΣ, ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ----ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-«ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΗΒΑΣ» - Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

ESPRESSO: ΑΓΩΝΙΑ για τη Νανά – Σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και με μηχανική υποστήριξη – «ΕΠΕΣΕ» ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΖΩΗ – Οι «εξορκιστές» που πολεμούν τους «δαίμονες» των διατροφικών διαταραχών----Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΕ ΝΕΟ ΑΜΟΡΕ----Ο καβγάς του «κυρίου Μπάρμπα» με τον έφορο – ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΣΑΛΗ (ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΒΑΝΑΣ) ΣΤΗ Γ’ ΔΥΟ ΠΕΙΡΑΙΑ----ΛΗΣΤΕΙΕΣ – Σκότωσαν παππού για 100 ευρώ στο Πικέρμι----Ψάχνουν κατάλληλο σπίτι για την Ασπασία----ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΠΑΡΚΑ – Το κακό που μου έκανε ο…----Pokemon-μανία & στην Ελλάδα----Ο ΜΕΣΙ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΕ ΜΑΛΛΙΑ!