X

“ANT1 NEXT”: Δείτε πρώτοι τα τελευταία επεισόδια των σειρών “Δίδυμα Φεγγάρια” και “Χωρίς Εσένα”

Δείτε τα φινάλε των αγαπημένων σειρών πριν προβληθούν στην τηλεόραση. Με το «ANT1 NEXT» είστε πάντα μπροστά!

Ant1news

Το «ANT1 NEXT» είναι η πρώτη πρωτοποριακή υπηρεσία στην Ελλάδα, μέσω της οποίας έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τις αγαπημένες μας σειρές αποκλειστικά μέσω Internet, πριν ακόμα παίξουν στην τηλεόραση και χωρίς διαφημίσεις.

Από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, πέντε μέρες πριν την τηλεοπτική τους προβολή, το  «ANT1 NEXT» μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε πρώτοι τις συνταρακτικές εξελίξεις των τελευταίων επεισοδίων των αγαπημένων σειρών του ΑΝΤ1 «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» και «ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ». 

Τα «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ», η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό, μας αποχαιρετά για φέτος με ένα διπλό, συγκλονιστικό επεισόδιο, αλλά υπόσχεται να μας κρατήσει συντροφιά και την ερχόμενη σεζόν με νέα εντυπωσιακά επεισόδια που θα προβληθούν τόσο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα, όσο και μέσα από το «ANT1 NEXT».

 

Το «ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ», ολοκληρώνει το τηλεοπτικό του ταξίδι, μέσα από ένα  συγκλονιστικό τέλος που θα μας καθηλώσει. Συγκίνηση, αναπάντεχες εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές, σκιαγραφούν το απρόσμενο φινάλε της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1.

 

Το «ANT1 NEXT», ήδη από τους 3 πρώτους μήνες λειτουργίας του έχει αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των digital media και ξεχωρίζει για τις καινοτόμες και πρωτοπόρες πρακτικές του.

Η υπηρεσία του «ΑΝΤ1 NEXT» αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό, αποτελώντας μια ευρωπαϊκή καινοτομία που χτίζει νέες τηλεοπτικές συνήθειες. Φέτος, κάνει το καλοκαίρι μας ακόμα πιο απολαυστικό προβάλλοντας δημοφιλείς σειρές, ενώ υπόσχεται πολλές ξεχωριστές τηλεοπτικές σεζόν, συνεχίζοντας διαρκώς τη δυναμική ανάπτυξη του.

Μπείτε στο ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ (πατώντας ΕΔΩ) για να είστε πάντα μπροστά!