X

Σε λειτουργία το νέο αεροδρόμιο της Πάρου (φωτο+βίντεο)

Παρουσία εκατοντάδων Παριανών, αλλά και επίσημων προσκεκλημένων λειτούργησε σήμερα για πρώτη φορά το νέο αεροδρόμιο του νησιού. Παρουσία Τσίπρα τα εγκαίνια.

Ant1news

Το νέο αεροδρόμιο της Πάρου είναι γεγονός και οι κάτοικοι του νησιού είχαν κάθε λόγο να το γιορτάσουν.

Νέο κτήριο, καινούριοι διάδρομοι προσγείωσης είναι όλα έτοιμα να υποδεχτούν τους κατοίκους του νησιού, αλλά και τους χιλιάδες κατοίκους που το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Τα επίσημα εγκαίνια του αεροδρομίου θα γίνουν την Παρασκευή, παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη.

Σήμερα, Δευτέρα, προσγειώθηκε η πρώτη πτήση στο αεροδρόμιο και οι κάτοικοι του νησιού, μαζί και οι επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν εκεί για να την υποδεχτούν.

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Πάρου, ο Περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου, ο έπαρχος Πάρου, ο ιδιοκτήτης της Aegean, ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, ο Μανώλης Γλέζος και σύσσωμη η δημοτική Αρχή του νησιού, με τους συλλόγους και τους φορείς του, ήταν εκεί.

 

 

 

Δείτε τα βίντεο της πρώτης προσγείωσης, του νέου κτηρίου και του χώρου του αεροδρομίου, που δημοσιεύουν το parospress.blogspot.gr και το  parianosdromos.blogspot.gr


Ο νέος κρατικός αερολιμένας Πάρου μέσα από φωτογραφίες και βίντεο του κ. Χρήστου Ανανιάδη από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: