X

Μετάνιωσε που απέφευγε να μιλήσει για τον χαμό της μητέρας του ο Πρίγκιπας Χάρι (Βίντεο)

Μία εξομολόγηση από καρδιάς του Πρίγκιπα Χάρι στον βετεράνο ποδοσφαιριστή Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος έχασε πέρυσι τη σύζυγό του.

Ant1news

Στο περιθώριο εκδήλωσης φιλανθρωπικής οργάνωσης για άτομα με ψυχολογικά προβλήματα, ο Πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει.

Όπως είπε ο ίδιος σε συνομιλία που είχε με τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, μετάνιωσε που απέφευγε να μιλάει για την απώλεια της μητέρας του, της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τον Αύγουστο του 1997, όταν ο Χάρι ήταν μόλις 12 ετών.

Μέχρι πριν από τρία χρόνια, ο Πρίγκιπας Χάρι απέφευγε να αναφερθεί στο θάνατο της μητέρας του. «Έχω μετανιώσει που μέχρι πριν από τρία χρόνια, δε μιλούσα ποτέ για την απώλεια της μητέρας μου», είπε στον Ρίο Φέρντιναντ, όταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τον ρώτησε πότε θεωρεί πως θα έπρεπε να μιλήσει στα παιδιά του για την μητέρα τους.

Την περασμένη χρονιά, ο Ρίο Φέρντιναντ έχασε τη σύζυγό του, Ρεμπέκα Έλισον, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

 

«Είναι ΟΚ να υποφέρεις, εφόσον μιλάς για αυτό. Δεν είναι αδυναμία. Αδυναμία είναι να έχεις κάποιο πρόβλημα και να μην το αναγνωρίζεις για να το λύσεις», δήλωσε ο Πρίγκιπας Χάρι σε εκπομπή του BBC.

Στην εκδήλωση της οργάνωσης “Heads Together”, που φιλοξενήθηκε στα ανάκτορα του Κένσινγκτον, συμμετείχαν πολλοί αστέρες του βρετανικού αθλητισμού, όπως η Ολυμπιονίκης δρομέας Κέλι Χολμς, ο σπρίντερ Γιούαν Τόμας και η ποδηλάτρια Βικτόρια Πέντλετον.