X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Το «καμπανάκι» από την ΤτΕ για τα «κόκκινα» δάνεια, η «έκρηξη» οφειλών προς τα Ταμεία και το νέο τρομοκρατικό σοκ στη Γαλλία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το σήμα κινδύνου από την ΤτΕ για τα «κόκκινα» δάνεια, η εκρηκτική αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα Ταμεία, καθώς και η σφαγή ιερέα από το ISIS σε εκκλησία στη Νορμανδία είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Η «μπακαλική» πρόδωσε τον Μητσοτάκη – ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ 2015 – Μπούμερανγκ για τη Ν.Δ. και τους πολιτικούς της δορυφόρους ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι η επιχείρηση να ξαναγράψουν την ιστορία της διαπραγμάτευσης κυβέρνησης-δανειστών με μυθεύματα----ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – Τα κόκκινα δάνεια απειλή για το τραπεζικό σύστημα----Δεκαπλασιάστηκε η χρήση καρτών για την αγορά τροφίμων----Νέα δικογραφία στη Βουλή για τον Γιάννο Παπαντωνίου----ΓΑΛΛΙΑ – Βέβηλη εκτέλεση---Ιταλικό χατ-τρικ για τραπεζικές διασώσεις.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ναυαγούν οι ρυθμίσεις των εισφορών – Έξι στους δέκα αδυνατούν να ανταποκριθούν-Στα 16,6 δις οι ληξιπρόθεσμες οφειλές----Σφαγή ιερέα από το ISIS σε εκκλησία – Νέο σοκ στη Γαλλία – Ολάντ: Πόλεμος με όλα τα μέσα κατά των τρομοκρατών----Πυρά ΑΠΘ κατά της κυβέρνησης----«Συσκότιση» από Μαξίμου για το Plan X – Απορρίφθηκε η Εξεταστική----Επίθεση αναρχικών λίγο μέτρα από το… Προεδρικό----«Να κλείσουν τα κέντρα φιλοξενίας» - Σήμα κινδύνου ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΝΔ – Επιχείρηση αποπροσανατολισμού του λαού από την αντιλαϊκή επίθεση που κλιμακώνεται----ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – Νέες υπογραφές, διευρύνεται η συσπείρωση----ΑΓΡΟΤΕΣ – Από την Κρήτη και την Κέρκυρα ξεκινούν οι κινητοποιήσεις----Ζώνη «Σένγκεν» για ελεύθερη διέλευση ΝΑΤΟικών στρατευμάτων στην ΕΕ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΟ PLAN X για πάντα στο σκοτάδι – Απερρίφθη η πρόταση Μητσοτάκη για εξεταστική, που στήριξαν μόνο ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι – «Πλάτες» από τον Λεβέντη και το ΚΚΕ! Δεν εμφανίστηκε καν ο Τσίπρας στη Βουλή----Απόβαση ISIS στην Νορμανδία! Αποκεφάλισαν ιερέα σε εκκλησία----Θρασός2 από Στουρνάρα – Θυμήθηκε ότι η υπερφορολόγηση «βυθίζει στη φτώχεια των κόσμο»----Και νέες προσωρινές συντάξεις στην κλίνη του Προκρούστη----Πυρετός εργασιών στο κτίριο της ΝΔ----Σε… συνεργείο (!) φοροδιαφυγής και ο Τερλέγκας----Ρουκέτα και από το BBC για τον Μαρινάκη----Άκρως επικίνδυνο το «αέριο γέλιου» που κάνει θραύση στα μπαράκια των νησιών----Ο ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ (!!!) ΓΙΑ ΔΙΟΠΑΘΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΙΝΩΣΗ.

ΕΘΝΟΣ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ για αναλήψεις χωρίς ‘κόφτη’ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS – Νέα προϊόντα από τις τράπεζες για να επιστρέψουν τα ευρώ από τα… σεντούκια----ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ – ΕΣΦΑΞΑΝ ΙΕΡΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – To ISIS μετέφερε τη φρίκη των εκτελεστών στην καρδιά της Ευρώπης----ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ – ‘ΠΑΡΑΘΥΡΟ’ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ----ΒΟΥΛΗ – Υψηλοί τόνοι και 155 «όχι» στην Εξεταστική----ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΦΟΡΙΑΣ –Σε… συνεργείο φοροδιαφυγής ο Τερλέγκας----Ισοπαλία-χρυσάφι για τον ΠΑΟΚ – 1-1 ΜΕ ΑΓΙΑΞ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ – ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ… ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ----ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ – «ΟΜΗΡΟΣ» ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ----ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ… ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»----Κάθε μέρα και ένα χτύπημα τζιχαντιστών στην Ευρώπη – ΔΥΟ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ISIS ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΙΕΡΕΑ----ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΕ… ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΧΙ ΟΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Ο ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ----ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΓΙΑ ΠΑΟΚ – ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑΞ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΧΙΟΣ – Κραυγή αγωνίας από τα Μαστιχοχώρια – ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ 2012----ΒΟΥΛΗ-ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ – Πολύ κακό για το τίποτα----ΤΟΥΡΚΙΑ – Κωδικός «Σαφάρι»----ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ – Πυρά από την αντιπολίτευση----ΦΡΕΓΑΤΕΣ – Δίωξη για έντεκα και… στο βάθος Γιάννος----ΗΠΑ: Η ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: Ανθ’ ημών Λεβέντης – Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος για τη συνταγματική αναθεώρηση εμπνεύσεως ΣΥΡΙΖΑ – Άγονη αντιπαράθεση χθες στη Βουλή για τον Plan X ερήμην Τσίπρα----ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΟΙ ΦΟΒΟΣ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ----ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ – ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞ ΑΔΙΑΡΕΤΟΥ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

ESPRESSO: «ΒΟΜΒΑ» στα νησιά ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ-ΜΠΑΛΟΝΙ – Οι ειδικοί εκπέμπουν SOS για το επικίνδυνο «αέριο του γέλιου»----«ΝΤΟΥ» ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – Τερλέγκας, Ζαζόπουλος και Κωνσταντνινόπουλος τραγουδούσαν στη Χαλκίδα----Άγρια μωρά στο Αττικό----Ο gay πατέρας και ο 37χρονος εραστής του----«ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» ΜΕ ΝΕΓΚΛΙΖΕ----Απίστευτο κι όμως αληθινό! Superfood από γάλα κατσαρίδας.