X

Κρήτη: Κινδυνεύει το μάτι της μικρής μετά την επίθεση από ροτβάιλερ

Το παιδί δέχθηκε επίθεση απο το σκυλί μέσα στο σπίτι όπου διεμάνει στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Ant1news


Στο πλευρό της 20 μηνών μικρούλας βρίσκονται γιατροί και νοσηλευτές στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν της επιτέθηκε το ροτβάιλερ.

Το μόλις 20 μηνών κοριτσάκι, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στην παιδοχειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Η γενική κλινική κατάσταση του κοριτσιού χαρακτηρίζεται καλή και αντιμετωπίζεται το κάταγμα ινιακού οστού, αλλά υπάρχει ανησυχία από τους γιατρούς για το αριστερό του μάτι, αφού δέχθηκε μεγάλο τραύμα πάνω από το φρύδι - ενώ κατά πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε εξειδικευμένο κέντρο.

Σχηματίζεται δικογραφία

Την ίδια ώρα η αστυνομία στον Άγιο Νικόλαο σχηματίζει αυτεπαγγέλτως δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η μικρή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας. Λαμβάνονται καταθέσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το σκυλί, το οποίο πρόσφατα πήρε η οικογένεια στο σπίτι και είχε κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια, κατά τη διάρκεια της βόλτας, επιτέθηκε στα καλά καθούμενα, στο παιδί.