X

Μωβ φωσφορίζον πλάσμα σοκάρει τους επιστήμονες (βίντεο)

Εντοπίστηκε κοντά στην Καλιφόρνια και έχει προκαλέσει ερωτηματικά στους ειδικούς. Νέο είδος ζωής ή μήπως εξωφήινο ον; Η μωβ "μπάλα" ερευνάται ήδη!

Ant1news

Εντυπωσιασμένοι είναι οι επιστήμονες από ένα υποθαλάσσιο μωβ ον, που μοιάζει με φωτεινή μπάλα και εντοπίστηκε κοντά στην Καλιφόρνια.

Το φωσφορίζον αυτό πλάσμα αυτό βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια των επιστημόνων, οι οποίοι αναζητούν απαντήσεις μέσα από το γενετικό υλικό που συγκέντρωσαν.

Ήδη πάντως έχουν μείνει έκπληκτοι, καθώς το παράξενο αυτό πλάσμα φέρει δύο λοβούς, υπεύθυνους για την ακοή, την αντίληψη εικόνων, καθώς και για συμπεριφορές που είναι υπεύθυνες για τα κίνητρα των πράξεών μας!

«Ίσως να πρόκειται απλά για ένα σάκο με αυγά», τονίζουν οι ειδικοί, ενώ άλλοι σπεύδουν να μιλήσουν για ένα νέο είδος ζωής. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που κάνουν σκέψεις για εξωγήινα όντα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι επιστήμονες ίσως χρειαστούν αρκετά χρόνια για να καταλήξουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα γύρω από τη φύση και την προέλευση του πλάσματος αυτού. Προσωρινά πάντως δηλώνουν πλήρη άγνοια.