X

Επίθεση ροτβάιλερ: Ανησυχία για το μάτι της άτυχης μικρής

Στο «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε το μόλις 20 μηνών κοριτσάκι, που δέχθηκε την επίθεση του σκύλου. Θα χειρουργηθεί στο μάτι.

Ant1news

Στο νοσοκομείο "Αγία Σοφία" μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το 20 μηνών κοριτσάκι, που δέχθηκε επίθεση από σκύλο ροτβάιλερ που ανήκε στην οικογένειά του στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Το μόλις άτυχο κοριτσάκι μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στην παιδοχειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, αλλά τελικά κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Η γενική κλινική κατάσταση του κοριτσιού χαρακτηρίζεται καλή και αντιμετωπίζεται το κάταγμα ινιακού οστού, αλλά υπάρχει ανησυχία από τους γιατρούς για το αριστερό του μάτι, αφού δέχθηκε μεγάλο τραύμα πάνω από το φρύδι, ενώ κατά πληροφορίες, αναμένεται εντός της ημέρας να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια ώρα η αστυνομία στον Άγιο Νικόλαο σχηματίζει αυτεπαγγέλτως δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η μικρή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας. Λαμβάνονται καταθέσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το σκυλί, το οποίο πρόσφατα πήρε η οικογένεια στο σπίτι και είχε κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια, κατά τη διάρκεια της βόλτας, επιτέθηκε στα καλά καθούμενα, στο παιδί.