X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Τα αντίμετρα για την απώλεια του ΕΚΑΣ, η «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη και τα σενάρια για περικοπές μισθών σε στρατιωτικούς μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Τα αντισταθμιστικά για το ΕΚΑΣ από Τσίπρα, επιχείρηση-«σκούπα» σε κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στη Θεσσαλονίκη, καθώς και το σχέδιο για μειώσεις στους μισθούς των στρατιωτικών είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: 5 ισοδύναμα για το ΕΚΑΣ – ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ----Από 1η Αυγούστου δωρεάν φάρμακα για τους ανασφάλιστους----ΣΥΡΙΑ: «Η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στέγης στη Θεσσαλονίκη μας βρίσκει αντίθετους»----ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Επιστροφή στη νομιμότητα----ΕΣΠΑ 2014-2020 – Νέα προγράμματα και νέα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ----Γ. ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Του φταίνε όλοι----Πέθανε ο Χαράλαμπος Μπούρας – Ο ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ----Κομισιόν: Όχι ποινές σε Μαδρίτη και Λισσαβώνα.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΕΛ.ΑΣ. για τις καταλήψεις – Επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη και μηνύσεις από Καμίνι----Και επισήμως πρώτη γυναίκα υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ----Παροχές 50 εκατ. ευρώ έναντι περικοπών 200----Στα «μαλακά» με παρέμβαση Σόιμπλε, Ισπανία, Πορτογαλία----Τραμπ προς Πούτιν: Βρες και άλλα emails της Χίλαρι – Και παρέμβαση Ομπάμα----Ραντεβού αστρονόμων στον Πάρνωνα----Χωρίς Cosco ο διαγωνισμός για το Θριάσιο.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ «ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ» - Βαφτίζουν «κοινωνική πολιτική» την πολιτική φτωχοποίησης----ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – Λειτουργούν με το μισό προσωπικό, που είναι στα όρια της εξουθένωσης----ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ – Νηστικοί και άυπνοι για να σβήσουν τη φωτιά----Σήμερα η εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Σωτηρία Βασιλακοπούλου----ΕΝΦΙΑ – Χειρότερο και από πέρσι το αντιλαϊκό χαράτσι.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ για δάκρυα – Παρηγοριά στον άρρωστο με τα… γνωστά και τετριμμένα για τους ανασφάλιστους – Ξαναζεσταμένο φαγητό με δωρεάν γεύματα για άπορους μαθητές στα σχολεία----NOOR ONE «ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ» ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ----Ο Αλαφούζος για το πάρτι με Ντόρα και Μαρινάκη----Αγωνία για τις νέες περικοπές μισθών στους στρατιωτικούς----ΣΕ ΚΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ Ο «ΘΡΥΛΟΣ»----Ο… ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΕΡ----ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – «Σκούπα» της Αστυνομίας με μπουλντόζα σε καταλήψεις----Europol: Τέρατα του Ισλάμ (και γυναίκες) ζουν ανάμεσά μας.

ΕΘΝΟΣ: Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ των μισθών στο Δημόσιο – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ----Το τρίτο πρόσωπο στο «ντιλ» Σκλαβενίτη-Μαρινόπουλου – Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΗΣ WATSA----ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ… …ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ----Τα χρονοδιαγράμματα για την πληρωμή του εφάπαξ – ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ----ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ – Πέντε αντίμετρα για όσους χάνουν το ΕΚΑΣ----ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ – ΤΑ 11 ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ ΥΨΟΥΣ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ----ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ – Η ‘ανταρσία’ στον ΣΕΒ και ο υπόγειος πόλεμος με τους εμπόρους----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Διπλό μπόνους στη φοροδιαφυγή και επαναφορά έξτρα ΕΝΦΙΑ – ΤΡΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ----ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΑΡΟ ΜΕ 52 ΑΤΟΜΑ----ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ΕΛ.ΑΣ. και στηρίζει αναρχικούς – ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 70 ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ----ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ - Οι Έλληνες ψήλωσαν 15 πόντους μέσα σε 100 χρόνια----ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ----ΠΩΣ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙΚΕΣ «ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ----Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ 13 ΚΑΝΑΛΙΑ, 45 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, 24 ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ – ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ----ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Πακέτο μέτρων υπέρ αδυνάτων – ΠΕΝΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣ – ΕΦΤΑ ΠΥΛΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ----«Οξυγόνο» στην Οικονομία από το ΕΣΠΑ----ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – «Νόμος και τάξη»----ΤΟΥΡΚΙΑ – Κρίσεις στον στρατό----ΒΟΥΛΗ-ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ – Γιάννης Αλαφούζος κατά πάντων----ΗΠΑ – Τραμπ καλεί.. Ρωσία----Ε.Ε.: ΧΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: Προσφέρουν ψίχουλα αντί κοινωνικής πολιτικής – Σε απευθείας μετάδοση από τα κρατικά ΜΜΕ η ομιλία Πρωθυπουργού προς υπουργούς – Με εξαγγελίες προσπαθούν να βγουν από το αδιέξοδο----ΕΝΦΙΑ – ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ----ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ 22.000 ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ – ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ----ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΑ «ΝΕΑ» - «ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ».

ESPRESSO: SEX μαθήματα από πορνοστάρ – Τα κορίτσια του Σειρηνάκη παραδίδουν «ιδιαίτερα»----“NOOR ONE” – Ισόβια και πρόστιμα εκατομμυρίων μοίρασε η εισαγγελέας – ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ----Ο Ντι Κάπριο (με κουκούλα) στο… κράτος της Μυκόνου----Στις φυλακές Βόλου ο Mr “World party”----Γιορτή για τον Παντελή----Η Αρτάνι «έγινε» Τζέσικα Ράμπιτ----Δασκάλα σε δημοτικών των Χανίων βρήκε τραγικό θάνατο όταν έκανε αναρρίχηση στις Γαλλικές Άλπεις.