X

Χειρουργήθηκε το κοριτσάκι που τραυματίστηκε από ροτβάιλερ

Σοκαρισμένοι οι γονείς του παιδιού περιγράφουν τη στιγμή που το σκυλί επιτέθηκε στο μωρό τους.

Ant1news

Στην Οφθαλμολογική κλινική του Παίδων Αγία Σοφία νοσηλεύεται το 20 μηνών κοριτσάκι που τραυματίστηκε από την επίθεση ροτβάιλερ στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Το μωρό μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Ηρακλείου στη μια τα ξημερώματα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να χειρουργηθεί στο αριστερό του μάτι.

Η μητέρα του βρέφους σοκαρισμένη  περιγράφει την στιγμή της επίθεσης που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της.

Όπως λέει «το σκυλί ήταν ενός φίλου, ήταν ήσυχο και φιλικό. Το αγοράσαμε πριν από ένα μήνα. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο τρομακτικό. Ευτυχώς που πρόλαβε ο άντρας μου και τράβηξε το σκυλί. Διαφορετικά θα είχαμε χάσει το παιδί μας»

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση του πατέρα του μωρού, καθώς το άρπαξε μέσα από τα δόντια του σκύλου.

«Το είχαμε στο σπίτι και έπαιζε με το παιδάκι μου. Δεν περιμέναμε να του επιτεθεί. Είμαι παρά πολύ σοκαρισμένος γιατί όλα έγιναν γρήγορα και μπροστά στα μάτια μας. Καλύτερα να μην το είχα αγοράσει ποτέ» λέει ο πατέρας της μικρής.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί της Οφθαλμολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παίδων, ύστερα από λεπτομερείς εξετάσεις,  έκριναν πως πρέπει να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση.

«Βλέπω το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση και πικραίνομαι. Ευτυχώς που πρόλαβα και το πήρα γρήγορα το παιδί από τα δόντια του σκύλου και δεν κινδυνεύει η ζωή του γιατί δεν θα το άντεχα. Και η γυναίκα μου είναι πολύ ταραγμένη. Είμαστε όλοι δίπλα στο παιδί μου» συμπληρώνει ο πατέρας.