X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η έκθεση-«βόμβα» για το ρόλο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, το δικαστικό «φράγμα» στις περικοπές συντάξεων και το τρομοδέμα σε δικαστή του “Noor One”  μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η Παραδοχή του ΔΝΤ για λάθη στο ελληνικό πρόγραμμα, το «φρένο» από το ελεγκτικό συνέδριο στις περικοπές συντάξεων, καθώς και το παγιδευμένο δέμα σε δικαστικό του Πειραιά είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Προπατορικό αμάρτημα το βέτο στο κούρεμα χρέους – ΣΩΡΕΙΑ «ΛΑΘΩΝ» ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ 2010 ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΝΤ----Β. ΣΟΪΜΠΛΕ – Οι κανόνες δεν ισχύουν για τους φίλους του…----Διπλό unfair της ΝΔ----Η γκάφα του Άδωνι και ο γκαιμπελισμός της ΝΔ----ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ALBA – Προσλήψεις και αυξήσεις μισθών η τάση της αγοράς----Μία κατάληψη και το real estate του κ. Άνθιμου---Χίλαρι-Τραμπ και στη μέση Πούτιν----Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Χρ. Μαυροκεφαλίδης.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νέα «έφοδος» στα ιδιωτικά σχολεία – Για Τρίτη φορά επιχειρείται η αλλοίωση του χαρακτήρα της ιδιωτικής εκπαίδευσης----Κλιμακώνεται η ένταση Τουρκίας-ΗΠΑ----Κατέρρευσε ο τουρκικός τουρισμός---Η Μέρκελ καθησυχάζει τους Γερμανούς – Η Άγκρα απέσυρε από νησιά μας αστυνομικούς----Βόμβα σε δικαστή του “Noor 1”----Στο ταμείο για πληρωμή 1,2 δις ευρώ----Ο Τόσκας στο στόχαστρο των «53+».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Οδηγίες-«κόφτες» ακόμα και βοηθημάτων σε απόρους----ΑΓΡΟΤΕΣ – Διαβήματα διαμαρτυρίας χτες σε ΟΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ----Η δολοφονίας της Σωτηρίας ένα από τα αμέτρητα εργοδοτικά εγκλήματα----ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ – Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΛΙΔΗ στην Πάρο! Dolce Vita για την «πρώτη φορά Αριστερά» στο τετράστερο AcquaMarina Resort – Όλα (!!!) πληρωμένα για τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου διεθνούς αεροδρομίου στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί – Προγραμμάτιζε να διανυκτερεύσει και ο Τσίπρας, αλλά το ακύρωσε μετά τον σάλο----«ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ… ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ» Η (ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ) ΕΛΛΑΔΑ – Εκρηκτικός μηχανισμός ταχυδρομικά σε δικαστή του Noor One (του πλοίου με τους δύο τόνους ηρωίνης)----Στο ψυγείο η διασύνδεση ταμειακών με το TAXIS----Ασθενοφόρα τέλος στο Νοσοκομείο Ζακύνθου----Βάσει των εμμονών του Φίλη τώρα τα ιδιωτικά σχολεία----Και ο γύπας Watsa στη… διάσωση του Μαρινόπουλου----Ωραίος ο ΠΑΟ, κούκλα η ΑΕΚ----Ο Ερντογάν μετέτρεψε σε δημ. Τουαλέτες το πατρικό του (εχθρού του) Γκιουλέν.

ΕΘΝΟΣ: ΝΕΟ ΦΡΑΓΜΑ στις περικοπές συντάξεων – ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ----ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Το ΤΑΙΠΕΔ γυρίζει σελίδα στην Αγορά Μοδιάνο----ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΚΡΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ----ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – Ο Φίλης στο κυνήγι των αποσπασμένων----ΕΚΘΕΣΗ ΔΝΤ – ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ----ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – Τα Φεστιβάλ πήραν τα… βουνά----Ελπίζει στα Γιάννενα ο ΠΑΣ – 1-0 ΑΠΟ ΑΛΚΜΑΑΡ----Φαβορί η ΑΕΚ για τα πλέι οφ – 0-0 ΜΕ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ----Λεωφόρος πρόκρισης για τον ΠΑΟ – ΝΙΚΗ ΜΕ 1-0.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Mea culpa ΔΝΤ για το πρώτο μνημόνιο – ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ Ε.Ε.-ΕΛΛΑΔΑ----ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ-ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΣ----Μετανάστες ψάχνουν πτήση για Ευρώπη – 99 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ----«ΑΚΥΡΩΣΑΝ» ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΛΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ – ΕΚΘΕΤΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ----ΠΙΛΟΤΟΙ «ΓΙΟΚ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ----ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ… Ν.Δ. Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΟΡΜΟΥ – ΕΝΩ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ----EUROPA LEAGUE – Βήμα πρόκρισης για ΠΑΟ, ΑΕΚ και ελπίδες για τα Γιάννενα----ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ – ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΟΥΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η εγχείρηση απέτυχε και φταίει ο ασθενής – ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ Η ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ----ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Καταδικάστηκαν έξι άτομα από τις δομές αλληλεγγύης, αλλά το δικαστήριο δέχθηκε ότι δεν είχαν ταπεινά κίνητρα----ΥΠΟΘΕΣΗ “NOOR ONE” – Δέμα-βόμβα με στόχο δικαστή----ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΕΒ----ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ – Αλληλοκατηγορίες----ΜΕΡΚΕΛ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – «Όχι σε πόλεμο με το Ισλάμ»----ΧΙΟΣ: ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

ΤΑ ΝΕΑ: Η γκάφα με το χρέος – Τα λάθη το ελληνικού προγράμματος αναγνωρίζει έκθεση ανεξάρτητης επιτροπής του ΔΝΤ που παραδέχεται ότι έπρεπε να προηγηθεί αναδιάρθρωση των οφειλών----ΟΜΠΑΜΑ – Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΛ----ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ TRAVEL----ΔΥΟ ΑΓΝΩΣΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ----ΕΥΡΩΠΗ – ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΟ, ΑΕΚ.

ESPRESSO: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΚ για τη Μητρόπολη Κορίνθου – Φάκελος «βόμβα» στα γραφεία της Espresso από τον εξαφανισμένο ιερέα----Ποιοι ήθελαν να σκοτώσουν δικατή του “NOOR ONE”----Ο Χειλάκης πήγε στο μετρό με το… πουλί στο χέρι----9.000 ευρώ το… τραπέζι για το show του Ρουβά.