X

Λαϊκό Λαχείο: μοιράζει κέρδη 4,8 εκ. ευρώ μετά απο 8 τζακ ποτ

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά που το Λαϊκό Λαχείο φτάνει το 8ο τζακ ποτ! Δείτε ζωντανά την κλήρωση στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ant1news

Το Λαϊκό Λαχείο είναι στο 8ο συνεχόμενο τζακ ποτ και μοιράζει συνολικά κέρδη μέχρι 4.800.000 ευρώ,  στην επόμενη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Αυγούστου.

Το Λαϊκό. Λαχείο είναι εβδομαδιαίο παιχνίδι, κληρώνει κάθε Τρίτη και στις πρώτες 30 εβδομάδες του 2016 έχει ήδη μοιράσει στους παίκτες περισσότερα από 36 εκατομμύρια ευρώ!!!

Είναι δε μόλις η δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά που φτάνει το 8ο τζακ ποτ!

"Όλα τα λεφτά είναι στο Λαϊκό", καθώς έχει πολλές κατηγορίες κερδών και μοιράζει χρήματα ακόμα και όταν γίνεται τζακ ποτ.

Συνολικά, πάνω από 50.000 λαχνοί κέρδισαν στην τελευταία κλήρωση και τα κέρδη που μοιράστηκαν ξεπέρασαν τις 850.000 ευρώ.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον λαχειοπώλη της γειτονιάς σας για να συμμετέχετε και εσείς στην κλήρωση του 8ου τζακ ποτ!

Όπως όλες οι κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου, έτσι και η κλήρωση με τα "χρυσά κέρδη" , την ερχόμενη Τρίτη 2 Αυγούστου, θα μεταδοθεί ζωντανά, ακριβώς στις 21:00,  από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.