X

Πτήση-θρίλερ από το Βερολίνο προς το Ηράκλειο της Κρήτης (Βίντεο)

Αστυνομικός, που ταξίδευε με τη συγκεκριμένη πτήση, ακινητοποίησε και πέρασε χειροπέδες σε ταραξία που άρχισε να εκτοξεύει απειλές.

Ant1news


Σε θρίλερ εξελίχθηκε  πτήση αεροσκάφους τσάρτερ της AirBerlin από Βερολίνο προς Ηράκλειο. Επιβάτης, λίγο μετά την απογείωση, σηκώθηκε όρθιος και σε έξαλλη κατάσταση (πιθανόν υπό την επήρεια αλκοόλ) άρχισε να χειρονομεί προς τις αεροσυνοδούς και να φωνάζει σε γερμανική διάλεκτο, όπως μετέδωσε το criti.gr. 

Ο δράστης παρέμενε όρθιος και κάποια στιγμή άρχισε να κινείται απειλητικά προς τους πίσω επιβάτες. Τη λύση έδωσε, τελικά, ένας εξ αυτών. Όταν ο δράστης έφτασε μπροστά του, σηκώθηκε και με γρήγορες όσο και “επαγγελματικά” επιδέξιες κινήσεις, ακινητοποίησε τον ταραξία, τον έριξε στο πάτωμα του αεροσκάφους και αμέσως του πέρασε χειροπέδες. Κάπου εκεί, έληξε χωρίς απρόοπτα η “περιπέτεια” των επιβατών της πτήσης, την ώρα που το αεροσκάφος προσέγγιζε το αεροδρόμιο Ηρακλείου. 

Ο “ταραξίας οδηγήθηκε από αστυνομικούς του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκης” , στο τμήμα εντός του αερολιμένα. Ωστόσο δεν κρατήθηκε και αποχώρησε αφού δεν υπεβλήθη μήνυση. 

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου, ο άνδρας που πέρασε χειροπέδες στον έξαλλο επιβάτη ήταν αστυνομικός που ταξίδευε για διακοπές στην Κρήτη. Ενδέχεται, όμως, αυτή να είναι η “επίσημη” εκδοχή. Είναι δηλαδή πιθανόν, αστυνομικοί να ταξιδεύουν ως επιβάτες σε πτήσεις γερμανικών εταιριών, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γερμανία.