X

Πώς να πεις “όχι” σε τέτοια πρόταση γάμου… (βίντεο)

Αν μη τι άλλο ο επίδοξος γαμπρός είχε και φαντασία και τόλμη, κάνοντας ένα ολόκληρο κολυμβητήριο να χειροκροτεί και τη μέλλουσα νύφη να συγκινηθεί.

Ant1news

Η προπονήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης του ΚΟΗ, Πέλλα Λιαδάκη, είχε προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τις αθλήτριες της για το πρόγραμμα που θα παρουσίαζαν στους φίλους του συλλόγου, στην ετήσια γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Η ίδια όμως δεν είχε προετοιμαστεί γι ‘αυτό που θα ακολουθούσε…

Οι αθλήτριες της νεαρής προπονήτριας μπήκαν στο χώρο της πισίνας κρατώντας λευκά μπαλόνια στα χέρια και εκτελώντας το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει ενώ την ίδια ώρα στο χώρο του κολυμβητηρίου εισέβαλαν  άτομα που φορούσαν μπλουζάκια με γράμματα στην πλάτη που όμως παρατεταγμένα στη σειρά αποκάλυπταν... μία πρόταση γάμου!

Τα μπαλόνια έφυγαν από τα χέρια των αθλητριών, ο κόσμος άρχισε να χειροκροτεί και ο Χάρης Σπανάκης έκανε μία πολύ όμορφη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Πέλλα Λιαδάκη που έκπληκτη και συγκινημένη παρακολουθούσε τις στιγμές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr

"Θέλεις να με παντρευτείς;", ήταν το ερώτημα που έθεταν οι φίλοι του Χάρη στην πανέμορφη Πέλλα... Και βέβαια η απάντηση ήταν θετική!