X

Νέο αίμα για το φονικό στο Κορωπί

Ο 41χρονος πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης και την σύντροφό του στο σπίτι τους. Σε κατάσταση αμόκ απειλούσε ότι θα τους σκοτώσει όλους. Τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς.

Ant1news

Δίχως τέλος είναι η τραγωδία στο Κορωπί μετά τη δολοφονία 38χρονης από την 26χρονη σύντροφο του πρώην συζύγου της, το βράδυ της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η "πέτρα του σκανδάλου", ο 41χρονος άνδρας, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης και την σύντροφό του, μέσα στο σπίτι τους. Τα θύματα του νοσηλεύονται ελαφρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο. 

Ο 41χρονος στην συνέχεια εξαφανίστηκε και μετά από λίγες ώρες συνελήφθη από την αστυνομία σε δρόμο στα Καλύβια, ενώ νωρίτερα μέσω επικοινωνίας με μέσα ενημέρωσης απειλούσε να σκοτώσει κι άλλους, καθώς και να αυτοκτονήσει με την καραμπίνα την οποία είχε στην κατοχή του.

Ο 41χρονος, σε τηλεφωνική επικοινωνία με δημοσιογράφο, όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το "Ε", εμφανίστηκε συντετριμμένος για την δολοφονία της πρώην συζύγου του και δήλωσε ότι εκείνη δεν έφταιγε σε τίποτα.

 

Σε κατάσταση αμόκ ο 41χρονος, μιλώντας σε διάφορα άλλα μέσα ενημέρωσης πριν συλληφθεί, είπε ότι θέλει μιλήσει με τα παιδιά του, τον Αντώνη και τον Γιώργο τα οποία είδαν την μητέρα τους να δολοφονείται από την 26χρονη σύντροφό του. Ο ίδιος, μάλιστα, είπε ότι έχει την καραμπίνα μέσα στο στόμα και ζητούσε επίμονα από τον δημοσιογράφο να κάνει κάτι και να του πει το τηλέφωνο των παιδιών του.

«Θέλω τα παιδιά μου, θα γίνει μακελειό, θα τους σκοτώσω όλους απόψε. Σκοτώσανε ένα αθώο κορίτσι…», έλεγε ο 41χρονος, ενώ δεν ήξερε τι θα πει στα παιδιά του. «Με μια π… και με μια οικογένεια μέσα στο Κορωπί με παρελθόν; Τι να πω;», είπε μεταξύ άλλων, στους δημοσιογράφους. 

Σε άλλη επικοινωνία είπε ότι η οικογένεια της 26χρονης φόνισσας είναι «ανώμαλη». «Μπείτε στο internet και δείτε τι έκαναν πριν 25 χρόνια.  Έκαψε τον άνδρα της αυτή η π…» και συνέχισε «Έμπλεξα. Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε και ας έρθουν χίλια «μπατσικά». Την καραμπίνα την έχω στο στόμα. Όποιος έχει αρ… ας έρθει.»

Την Παρασκευή απολογείται η 26χρονη 

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 26χρονης που κατάφερε τέσσερις μαχαιριές στην άτυχη πρώην σύζυγο του συντρόφου της.

Η 26χρονη εμφανίστηκε μετανιωμένη, ισχυρίστηκε πως θόλωσε και ζήτησε συγνώμη από όλους. 

Παραπέμφθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή στις 1 μετά το μεσημέρι.

 

Η φωτογραφία είναι από το mesogianews.gr.