X

Ανδραβίδα: Τραγικό τέλος για πατέρα και κόρη

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία των ερευνών. Γιατί εντοπίστηκε σε μεγάλη απόσταση από τον πατέρα της η 44χρονη Ελένη.

Ant1news

Τραγικές ήταν οι τελευταίες στιγμές του 68χρονου Κώστα Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, όπως δείχνουν τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία των ερευνών. Οι σοροί  πατέρα και κόρης, που είχαν εξαφανιστεί στις 16 Ιουλίου, εντοπίστηκαν χθες το πρωί από ιδιοκτήτη απόμερου βοσκότοπου στην περιοχή Μπόρσι, στο δήμο Ανδραβίδας, σε προχωρημένη σήψη, κάτι που θα δυσκολέψει την εξαγωγή συμπερασμάτων, ως προς τα αίτια των θανάτων τους.

Ο πατέρας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο και σε μικρή απόσταση από αυτόν βρέθηκε η σορός της κόρης του. Κρατούσε στο χέρι της ένα παγούρι.

Οι πρώτες εκτιμήσει κάνουν λόγο για θάνατο από εξάντληση, αφού όπως φαίνεται οι δύο τους είχαν χαθεί και δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι όπου παραθέριζαν και πήραν το δρόμο για την κατοικία του αδελφού της συζύγου του 68χρονου, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνα Βουπρασίας.

 

 

Αποπροσανατολίστηκαν, έκαναν αλλεπάλληλα λάθη στο δρόμο και κατέληξαν σε ένα χωράφι, εκτός δρόμου, σε μια ερημική τοποθεσία. Μετά από 800 μέτρα πορείας στο χωράφι κατέληξαν σε αδιέξοδο. Εικάζεται ότι, διανυκτέρευσαν, όπου τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους. Δεν αποκλείεται να έχασε τις αισθήσεις ή να πέθανε πρώτα ο πατέρας και η κόρη ανησυχώντας να έφυγε με τα πόδια, για να βρει βοήθεια.

Η 44χρονη εντοπίστηκε νεκρή, κρατώντας ένα παγούρι στο χέρι της, σε απόσταση 600 μέτρων από εκεί που βρέθηκε ο πατέρας της.

 

Ως πιθανό σενάριο εξετάζεται πατέρας και κόρη να έπαθαν θερμοπληξία.

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε πρώτα από τον ιδιοκτήτη του βοσκότοπου, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία. Την ιατροδικαστική έρευνα διενεργεί η ιατροδικαστής Πατρών κ.Τσιόλα, η οποία μετέβη στο σημείο όπου βρέθηκαν οι σοροί, όπου διενήργησε νεκροψία και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Βίντεο: ilialive.gr