X

Η μητέρα και ο αδελφός της Άννας Κορακάκη την ώρα του τελικού (βίντεο)

Mεγάλες στιγμές έζησε χθες η οικογένεια Κορακάκη. Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο σπίτι της στη Δράμα. Πού αφιέρωσε η Άννα το χρυσό.

Ant1news

Η Άννα χθες το βράδυ αγωνιούσε και μαζί της όλη η Ελλάδα. Ακόμα παραπάνω από όλους τους Έλληνες, ίσως και παραπάνω από τον πατέρα και προπονητή της, Τάσο, αγωνιούσαν η μητέρα και ο αδελφός της, Φωτεινή και Διονύσης. Ο λόγος είναι ότι αυτοί ήταν μακριά από το Ρίο και δεν ήταν δίπλα στην Άννα, που μετά από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στη σκοποβολή στα 10 μέτρα, διεκδικούσε το χρυσό στα 25 μέτρα. 

Η μισή οικογένεια στο Ρίο, η άλλη μισή παρακολούθησε τις προσπάθειες της Άννας από το σπίτι της στη Δράμα, εκεί όπου η χρυσή ολυμπιονίκης ζει, εκεί όπου προπονείται κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Λίγοι συγγενείς ήταν στο πλευρό της Φωτεινής και του Διονύση το βράδυ της Τρίτης, όταν έζησαν τη μεγαλύτερη μέχρι ώρας, στιγμή της Άννας, αφού το μέλλον της 20χρονης προβλέπεται όσο χρυσό ήταν και το χθεσινό βράδυ.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της dramini.gr, μέσα στο σπίτι της οικογένειας δεν περιγράφονται με λόγια. Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός, αλλά και η αποζημίωση για όσα έχουν περάσει μέχρι τώρα, περισσεύουν στα πρόσωπα της οικογένειας.

 

 

 

Η ίδια η Άννα, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, σημείωσε ότι, όταν πια μίλησε με τη μητέρα και τον αδελφό της, άκουγε μόνο «ουρλιαχτά, τσιρίδες» και… «εεεε, οοοοο».

 

 

Η χρυσή ολυμπιονίκης της σκοποβολής αφιέρωσε τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στο Ρίο στον εαυτό της, τον πατέρα και την υπόλοιπη οικογένειά της, αλλά και σε «όσους θα την αγαπούν και μετά, σε όσους ήταν πριν από αυτό εδώ και σε όσους θα παραμείνουν εδώ όταν αυτό τελειώσει…».