X

Κατεδάφισαν το σκοπευτήριο που προπονούνταν η Άννα Κορακάκη (φωτο)

Μπουλντόζες ξήλωσαν την παράγκα που έκανε προπόνηση. Τι λένε ο αδερφός και η μητέρα της Άννας Κορακάκη. Δεν το γνώριζε ο πατέρας της.

Ant1news

 

"Πες τα Τάσο …όλα να τα πεις …να πεις για το νταμάρι και την παράγκα, που έκανε προπόνηση… Δεν το ξέρει, ο Τάσος, ότι το πρωί την γκρεμίσανε…" λέει η μητέρα της Άννας Κορακάκη σε συνέντευξη. Κατεδάφισαν το πρόχειρο σκοπευτήριο.

Οι συγγενείς της 'Αννας Κορακάκη λένε ότι συνεργεία του δήμου, το πρωί, πριν από τον τελικό του αγωνίσματος των 25 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, συνεργεία κατεδάφισαν την πρόχειρη κατασκευή έξω από τη Δράμα, στην οποία έκανε προπόνηση η 'Αννα Κορακάκη. Δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι να υποθέσουν… Μήπως, είχε άραγε η πόλη άλλο καλύτερο σκοπευτήριο; Μήπως για να μην κεντρίσει την αρνητική δημοσιότητα η πόλη, τώρα που όλα τα φώτα στρέφονται πάνω στη χρυσή Ολυμπιονίκη; Γιατί άραγε, ποιος ξέρει; Αναρωτιούνται χαμηλόφωνα, αλλά ακούγονται… Τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς, επιμονής, κόπου, προσπάθειας, στη σκιά, «ποιος νοιάστηκε, αλήθεια;». Η μητέρα της 'Αννας Κορακάκη, η Φωτεινή Χριστοδούλου, δε μπορεί αυτή τη στιγμή, να μην εκφράσει ένα παράπονο που την «πνίγει» όλα αυτά τα χρόνια

«Θέλω να πω ένα παράπονο και δικό μου, θεωρώ και όλων των παιδιών που ασχολούνται με αυτά τα αθλήματα... Σας είπα, η 'Αννα έχει απίστευτες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Κάθε φορά λοιπόν «κρεμόμασταν» στα δελτία ειδήσεων να ακούσουμε μια απλή αναφορά, τίποτε παραπάνω, μια απλή αναφορά» λέει η μητέρα της χρυσής πρωταθλήτριας αναφερόμενη σε προηγούμενες διακρίσεις της Άννας Κορακάκη σημειώνοντας ότι δεν δόθηκε η πρέπουσα προσοχή σε ανάλογες επιτυχίες.

Την χώρο προπονήσεων της Χρυσής μας Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη στους πρόποδες του Κορυλόβου αποφάσισε να αλλάξει ο δήμος Δράμας παίρνοντας την πρωτοβουλία να πράξει ότι θα έπρεπε να έχει πράξει η ίδια η πολιτεία και η Σκοπευτική Ομοσπονδία όλο αυτό το διάστημα.

Οι μπουλντόζες του δήμου Δράμας μπήκαν στον χώρο προπονήσεων στους πρόποδες του Κορυλόβου και άρχισαν τις προηγούμενες ημέρες  να ξηλώνουν τις παράγκες και τα ερείπια του πεδίου βολής και μαζί τους την αδιαφορία τόσων ετών από την πλευρά της πολιτείας για το αγώνισμα της σκοποβολής και τους αθλητές του  στη Δράμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της dramini.gr στον ίδιο χώρο θα δημιουργηθούν οι αναγκαίες υποδομές για τις ανάγκες προπονήσεων των σκοπευτών, από τον δήμο της Δράμας, που πλέον κινείται άμεσα σε αυτή την κατεύθυνση.

 

 

 

 

Ο χώρος πριν την κατεφάφιση