X

Βγήκε ζωντανός από φλεγόμενο αεροσκάφος και κέρδισε 1 εκατ. δολάρια σε λοταρία

Έξι ημέρες μετά την προσγείωση-θρίλερ στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένας από τους επιβάτες κέρδισε το τζακπότ του ενός εκατομμυρίου.

Ant1news

Αν έχεις τύχη… όχι μόνο βγαίνεις ζωντανός από αεροσκάφος που πραγματοποιεί ανώμαλη προσγείωση και εν συνεχεία τυλίγεται στις φλόγες, αλλά πριν περάσει καλά-καλά μία εβδομάδα γίνεσαι εκατομμυριούχος, κερδίζοντας το τζακπότ σε λοταρία!

Ο 62χρονος Μοχάμεντ Μασίρ Αμπντούλ Κασάρ ήταν ένας από τους επιβάτες του Μπόινγκ 777 της Emirates, το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός στην πίστα του αεροδρομίου στο Ντουμπάι, πριν από μερικές ημέρες.

Ευχαριστούσε τον Θεό που είναι σήμερα στη ζωή, αλλά πλέον… έχει και άλλον έναν λόγο να τον ευχαριστεί, αφού έξι ημέρες μετά το θρίλερ που έζησε, ο λαχνός που είχε αγοράσει σε λοταρία του χάρισε το τζακπότ του ενός εκατομμυρίου δολαρίων!

«Αισθάνομαι πως ο Θεός μου χάρισε μία δεύτερη ζωή όταν επέζησα από την ανώμαλη προσγείωση και με ευλόγησε χαρίζοντας μου αυτά τα χρήματα για να τη ζήσω κάνοντας όμορφα πράγματα», δήλωσε ο υπερτυχερός στο Gulf News.

 

 

Ο 62χρονος, που μέχρι πρότινος εργαζόταν σε αυτοκινητοβιομηχανία, σχεδίαζε να βγει τον επόμενο μήνα στη σύνταξη. Με το τζακπότ του ενός εκατομμυρίου, βέβαια, έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται το μέλλον μέσα στη χλιδή.