X

Κορυφώνεται η έξοδος του τριημέρου

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Έκτακτα μέτρα έχει λάβει η Τροχαία στα εθνικά οδικά δίκτυα. Έντονα καιρικά φαινόμενα εν όψει.

Ant1news

Κορυφώνεται σήμερα η τελευταία μεγάλη έξοδος του φετινού καλοκαιριού για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Με πληρότητα 100% αναχωρούν τα πλοία, κυρίως για τους δημοφιλείς προορισμούς, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχές και καταιγίδες, θα συναντήσουν τις επόμενες ώρες οι εξοδούχοι του Αυγούστου σε αρκετές περιοχές, ενώ στα πελάγη θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι.

Έκτακτα μέτρα έχει λάβει η Τροχαία στα εθνικά οδικά δίκτυα. Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου: Σήμερα Σάββατο 13 Αυγούστου για το ρεύμα εξόδου από τις 06:00 έως τις 16:00 και τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016  για το ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα και από τις 16:00 έως τις 23:00.

 

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μέτρα, τοπικού κυρίως χαρακτήρα, περιλαμβάνουν αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση σε όλο το οδικό δίκτυο, ανάλογα με τις τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής, στα αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς, κ.λ.π., ρύθμιση κυκλοφορίας από τροχονόμους σε κόμβους, διόδια και περιοχές που γίνονται εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς και ενημέρωση των πολιτών σε περιπτώσεις κυκλοφοριακών ή άλλων προβλημάτων.