X

Οι αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας στο Πολυλίμνιο στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Η αδελφή της κοπέλας που έχασε τη ζωή της και ο πατέρας της τραυματισμένης νεαρής περιγράφουν τη φρίκη όπως την έζησαν. Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης.

Ant1news

Ανείπωτη η τραγωδία που γράφτηκε το Σάββατο στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας, με θύμα μία 24χρονη κοπέλα και σοβαρά τραυματία την 25χρονη φίλη της.

Τα κορίτσια, μαζί με ακόμα τρία άτομα, έκαναν πεζοπορία στο σημείο, όταν ένα ξαφνικό μπουρίνι προκάλεσε την κατολίσθηση τριών μικρών βράχων. Μικρών αλλά μοιραίων για τα κορίτσια.

Η μαρτυρία της αδελφής της αδικοχαμένης κοπέλας στον ΑΝΤ1, είναι σοκαριστική.

Η κοπέλα ήταν ένα βήμα μόνο πίσω από την 24χρονη που τραυματίστηκε και είδε το θάνατο της αδελφής της.

«Ήταν ανατριχιαστικό. Έγινε κατολίσθηση, έβρεχε προηγουμένως. Έγινε κατολίσθηση και την χτύπησε την Βούλα μία πέτρα...Την έριξε στη λίμνη. Ήταν μια πολύ μεγάλη πέτρα όπου λογικά ήταν ακαριαίο. Ήμουν ένα βήμα πίσω της. Πίσω της ακριβώς. Εμένα με πήρε μία (πέτρα) αλλά δεν ήταν τίποτα. Ήταν πολλές πέτρες, μικρέ ήταν γιατί δε μου έκαναν τίποτα. Κάτι γρατζουνιές εδώ...».

Η νεαρή περιγράφει πώς έγιναν όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. «Χτύπησαν. Χτύπησε μια κοπέλα στην παρέα μας. Ήταν τραγικό! Πέφτανε όπως σπάνε τα κλαδιά. Έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου».

Ο πατέρας της κοπέλας που τραυματίστηκε, περιέγραψε κι εκείνος, με τη σειρά του, τις τραγικές στιγμές. «Άκουσαν το θόρυβο αλλά ώσπου να συνειδητοποιήσουν ποιος είναι και τι έγινε και... Δε μπόρεσαν να αντιδράσουν...».