X

Ρατσιστική επίθεση στην Στεφανίδη: αυτή η σκύλα θα έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα

Εμετικό τουίτ στο επίσημο σάιτ του NBC, αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού από την  Κατερίνα Στεφανίδη.

Ant1news


“Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν” λέει μια ελληνική παροιμία την οποία,  προφανώς, δεν γνωρίζει ο φασίστας Αμερικανός , που την δικαίωσε, όμως, περίτρανα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

O νεοναζί Αμερικανός, αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Κατερίνα Στεφανίδη, έκανε ένα εμετικό τουίτ στο επίσημο σάιτ του NBC που παραπέμπει στη νοοτροπία, την φρασεολογία και τις τακτικές των απανταχού νοσταλγών του Χίτλερ, μη εξαιρουμένου και του ελληνικού φασιστικού μορφώματος.

Ο θιασώτης της φυλετικής “καθαρότητας” Αμερικάνος έγραψε στο τουίτερ του NBC πως  “Αυτή η σκύλα που κέρδισε είναι από το Στάνφορντ. Ίσως θα έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα”.

 
Λίγο αργότερα  “βρώμισε” και τον προσωπικό λογαριασμό της Στεφανίδη γράφοντας: “Σταμάτα να χρησιμοποιείς τις Η.Π.Α. Μείνε στην Ελλάδα, αυτή είναι η χώρα σου”.

 

Δεν είναι πρωτόγνωρη, πάντως, η συμπεριφορά του ανεγκέφαλου Αμερικανού.  Οι  νεοναζί συνηθίζουν “κρυμμένοι” πίσω από το πληκτρολόγιο να βγάζουν το κόμπλεξ τους, που έχουν κάνει ιδεολογία….