X

Νέα σοβαρά επεισόδια στα Εξάρχεια

Ομάδα κουκουλοφόρων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών και οχημάτων, προκαλώντας μάλιστα σοβαρές υλικές ζημιές σε 2 σταθμευμένα οχήματα.

Ant1news

Για μια ακόμη φορά η περιοχή των Εξαρχείων έγινε «θέατρο» σοβαρών επεισοδίων μεταξύ κουκουλοφόρων και αντρών των ΜΑΤ.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα νεαροί επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Τοσίτσα, εκτοξεύοντας περίπου 10 βόμβες μολότοφ, οι οποίες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε δυο σταθμευμένα οχήματα.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πάντως από την επίθεση κατά των αντρών των ΜΑΤ δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αφήνει αιχμές για τον αρμόδιο υπουργό. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Άλλη μια νύχτα έντασης, με μολότοφ, καταστροφές ιδιωτικής περιουσίας, αλλά και αποκλεισμού της οδού Πατησίων, έζησε το κέντρο της πρωτεύουσας. Ρωτάμε τον κατ' ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εάν επιμένει πως πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες που ζουν στο κέντρο της πόλης - και όχι μόνο - αισθάνονται πως η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι ως Κυβέρνηση θα αποκαταστήσει το νόμο και την τάξη στην πατρίδα μας».