X

Θερμή υποδοχή στην “χρυσή” Κατερίνα Στεφανίδη (βίντεο)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί την χρυσή Ολυμπιονίκη. Αδιαφόρησε πλήρως για τα όσα έγραψε η "Αυγή". Τι είπε στον ΑΝΤ1 μόλις γύρισε "σπίτι" της.

Ant1news

Η αθλήτρια του στίβου που κατάφερε να φτάσει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, παίρνοντας το χρυσό στο άλμα επί κοντώ, έφτασε στην Αθήνα με το μετάλλιο στο στήθος λίγο μετά τις 16.30 το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ λίγο αργότερα μίλησε ζωντανά στον ΑΝΤ1 απο το... σπίτι της.

Από νωρίς στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" είχαν συγκεντρωθεί άνθρωποι που ήθελαν να συγχαρούν από κοντά την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μόλις εμφανίστηκε γνώρισε την αποθέωση. 

Στις πρώτες δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η Κατερίνα Στεφανίδη είπε ότι η ίδια και ο σύζυγος και προπονητής της είναι χαρούμενοι που πέτυχαν τον στόχο τους, ωστόσο όπως είπε έχουν ακόμα μερικούς αγώνες και μετά διακοπές. 

"Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που κατακτήσαμε την πρώτη θέση", είπε και πρόσθεσε: "Πίστευα σίγουρα για ένα μετάλλιο. Ο Μίτς ήταν πιο σίγουρος για το χρυσό."

 

"Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την υποστήριξή του, αλλά ο άνδρας μου ήταν στο πλευρό μου". Η χρυσή Ολυμπιονίκης είπε ότι αφού ολοκληρώσουν και τους τελευταίους αγώνες θα επιστρέψουν σπίτι τους στην Αμερική. 

Σε ερώτηση για την Ελένα Ισινμπάγεβα απάντησε: "Εγώ κέρδισα, ας μιλήσουμε για θετικά πράγματα".

Όσο για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για την εφημερίδα "Αυγή" τόνισε: "Δεν την έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου" και διευκρίνισε "εγώ έκανα μία δήλωση γιατί κοιτάξτε τι έχει γίνει εδώ. Εγώ έχω κερδίσει και πανευρωπαϊκό και χάλκινο σε παγκόσμιο. Τώρα ασχολείστε, μια φορά σε τέσσερα χρόνια".

«Νομίζω ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα το μέγεθος του θριάμβου της», δήλωσε από την πλευρά του για την σύζυγό του ο Μιτς Κρίερ.