X

Φιλοδώρημα 500 δολαρίων για μία πράξη καλοσύνης!

Μια συγκινητική ιστορία που έγινε viral! Η πράξη αγάπης του 32χρονου σερβιτόρου και το "ευχαριστώ" από δύο γυναίκες!

Ant1news

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας 32χρονος σερβιτόρος από το Ντάλας των ΗΠΑ όταν είδε ότι στο τραπέζι μιας νεαρής κοπέλας βρισκόταν φιλοδώρημα για τον ίδιο, ύψους 500 δολαρίων!

Το υψηλό τιπ άφησε στο νεαρό η κόρη μιας ηλικιωμένης γυναίκας, την οποίο συνάντησε τυχαία ο σερβιτόρος στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς.

Ο Kasey Simmons, που αγαπά να κάνει τους γύρω του να χαμογελούν, πλησίασε την ηλικιωμένη γυναίκα όταν αντιλήφθηκε τη θλίψη στα μάτια της. Άρχισε να της μιλά και να την παρηγορεί, ακόμα κι αν εκείνη δεν του αποκάλυψε το λόγο της δυστυχίας της. Θέλησε μάλιστα να πληρώσει ο ίδιος τον λογαριασμό από τα ψώνια της και συνόδευσε την ηλικιωμένη κυρία μέχρι την έξοδο του καταστήματος.

Την επόμενη ημέρα υποδέχθηκε στο καφέ που εργάζεται μια νεαρή κοπέλα, η οποία παρήγγειλε ένα αρωματισμένο νερό αξίας μόλις 17 δολαρίων. Όταν εκείνη έφυγε, άφησε εκτός από τα 17 δολάρια, άλλα 500 ως φιλοδώρημα για το νεαρό.

Ο λόγος; Τον εξήγησε η ίδια σε ένα μήνυμα που έγραψε για τον Kasey σε μια χαρτοπετσέτα. Του εξηγούσε ότι ήταν η κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας που βοήθησε χθες. Ότι η μητέρα της ήταν θλιμμένη γιατί πριν μερικά χρόνια, την ίδια ημέρα, είχε χάσει το σύζυγό της. Σημείωσε δε ότι μετά τη συνάντησή τους η μητέρα της χαμογελούσε τόσο όσο ποτέ ξανά μετά το θάνατο του άνδρα της και ότι το κομπλιμέντο που της έκανε χαράχτηκε βαθιά μέσα στο μυαλό της!

"Έκανες τη μητέρα μου ευτυχισμένη την πιο δύσκολη ημέρα της ζωής της. Την είπες "όμορφη κυρία" και την έκανες να χαμογελά", έγραψε η κοπέλα.