X

Δεν κάλεσαν την Άννα Κορακάκη στο Προεδρικό!

Η ευθύνη φαίνεται να βαραίνει τον Ισίδωρο Κούβελο που απέστειλε το σχετικό email αργά το απόγευμα της Τετάρτης.Τι λέει ο πατέρας της και προπονητής της.

Ant1news

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη θα λείπει από την εκδήλωση που θα γίνει το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί τους αθλητές που χάρισαν μετάλλια στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Την ευθύνη φυσικά δεν φέρει ο Προκόπης Παυλόπουλος αλλά, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος έστειλε το σχετικό e-mail αργά το απόγευμα χθες στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με αποτέλεσμα όλα να γίνουν τελευταία στιγμή και προφανώς στο μέτρημα μπερδεύτηκαν.

Ο προπονητής και πατέρας της Άννας Κορακάκη, Τάσος, εκφράζει την πικρία του λέγοντας ότι «νιώθω απογοήτευση, νιώθω ότι δέχομαι πόλεμο από παντού. Τα έχω βάλει με όλους και προφανώς πληρώνω το τίμημα γι αυτό. Πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω ότι επί τούτου δεν προσκληθήκαμε, αλλά όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γι αυτό, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Έμαθα από δημοσιογράφους για την τιμητική εκδήλωση χθες το βράδυ και επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, ο οποίος θεωρώ ότι δεν ευθύνεται για όλο αυτό, όμως σίγουρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Γνώριζαν ότι η Άννα θα βρίσκεται στο εξωτερικό και είχαμε συνεννοηθεί στην περίπτωση που η εκδήλωση πραγματοποιηθεί πριν από την ημερομηνία που επρόκειτο να επιστρέψει, να μας ενημέρωναν εγκαίρως ώστε να είμαστε παρόντες».

Κύκλοι της Προεδρίας υποστηρίζουν ότι η Αννα Κορακάκη προσεκλήθη στην εκδήλωση συμπληρώνοντας ότι ο  ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της «χρυσής»  αθλήτριας, χωρίς πάντως να προσδιορίζουν το πότε ακριβώς έγινε η επικοινωνία.

Κατά τους ίδιους κύκλους η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, σε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον κ.Παυλόπουλο, μετά την επιστροφή της Άννας στην Ελλάδα.