X

Παυλόπουλος σε Ολυμπιονίκες: Μας κάνατε όλους υπερήφανους

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τους Ολυμπιονίκες του Ρίο, οι οποίοι του χάρισαν μία σημαία με όλες τις υπογραφές τους.

Ant1news

Τους Ολυμπιονίκες του Ρίο, που χάρισαν απίστευτες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας σε όλους τους Έλληνες, υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε όλους υπερήφανους», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος συμβούλευσε τους Ολυμπιονίκες να μην ξεχνούν πως «η ζωή για έναν αθλητή δεν είναι αγώνας δρόμου, αλλά αγώνας αντοχής».

Οι Ολυμπιονίκες μας χάρισαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μία ελληνική σημαία με όλες τις υπογραφές τους.

Μεγάλη απούσα από την εκδήλωση ήταν αναμφισβήτητα η Άννα Κορακάκη, η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης, δεν έκρυψε την πικρία του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Γνώριζαν ότι η Άννα θα βρίσκεται στο εξωτερικό και είχαμε συνεννοηθεί στην περίπτωση που η εκδήλωση πραγματοποιηθεί πριν από την ημερομηνία που επρόκειτο να επιστρέψει, να μας ενημέρωναν εγκαίρως ώστε να είμαστε παρόντες».

Κύκλοι της Προεδρίας υποστηρίζουν ότι η Αννα Κορακάκη προσεκλήθη στην εκδήλωση συμπληρώνοντας ότι ο  ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της “χρυσής”  αθλήτριας, χωρίς πάντως να προσδιορίζουν το πότε ακριβώς έγινε η επικοινωνία.

Κατά τους ίδιους κύκλους η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο, μετά την επιστροφή της Άννας στην Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση προς τιμήν των Ολυμπιονικών στο Προεδρικό Μέγαρο: